Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023

7. 6. 2023 actualizat

Plănuiești să îți întemeiezi o familie sau ai primit deja vestea că vei fi părinte? Ei bine, trebuie să te pregătești foarte bine pentru venirea pe lume a micuțului. Iar una dintre primele investiții trebuie să fie căruciorul pentru copii. O simplă căutare pe internet îți va spune că există multe tipuri de cărucioare pentru copii pe piață. Prin urmare, alegerea căruciorului perfect pentru copilul tău poate deveni dificilă.

Ce alegi între un cărucior standard și un cărucior 3 în 1? Care este diferența dintre ele și mai ales cât de confortabile vor fi pentru copil dar și pentru tine îți putem spune noi. De asemenea, aici vei găsi și toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege cel mai bun cărucior pentru copilul tău. Iată care sunt cele mai bune cărucioare pentru copii.

Cărucioare pentru copii sport

Cărucioarele sport pentru copii sunt micuțe, flexibile și foarte ușor de manevrat. Acestea sunt create pentru părinții activi care vor să fie însoțiți de copilul lor oriunde merg. Iată care sunt cele mai bune cărucioare sport de copii, pentru fiecare buget.

Cel mai bun în general

Un cărucior compact, perfect adaptabil vârstei copilului, a condițiilor atmosferice, dar și a nevoilor urbane.

Produs avantajos preț/calitate

Cărucior sport confortabil și versatil ce oferă stabilitate pe toate categoriile de drumuri și un confort sporit micuțului.

Cel mai ieftin

QPlay Easy este un cărucior fiabil prevăzut cu șezut rotativ, sistem de siguranță cu prindere în 5 puncte și cu un design ergonomic, generos, ideal pentru plimbări memorabile.

Recenzie: Cărucior Sport Maxi-Cosi Lila Nomad

Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023 – Maxi Cosi Lila Nomad Produs calitativ

Avantaje
 • Adaptabilitate în funcție de vârsta copilului, perfect pentru nou-născuți și copii cu vârsta până la 4 ani
 • Accesorii numeroase pentru protecție împotriva căldurii, a frigului, a ploii și a insectelor
 • Pliere ușoară
 • Depozitare convenabilă
Contra
 • Preț ridicat

Căruciorul sport Lila Nomad de la Maxi-Cosi este potrivit pentru plimbările prin oraș. Chiar dacă drumul este mai accidentat, acest cărucior face față cu succes și nu se strică prea ușor datorită roților SmoothRide și a sistemului de frânare ușoară.

Este potrivit pentru copii de la naștere până la 4 ani, dispunând de o serie de accesorii care se adaptează vârstei copilului și a anotimpului. Pentru până la 4 luni, căruciorul dispune de un reductor ergonomic ShapeOfYou. Pentru un somn cât mai confortabil, salteaua este reversibilă acoperită cu lână pentru anotimpul rece și cu o plasă respirabilă pentru când temperaturile sunt foarte ridicate.

Alte accesorii includ un coș pentru cumpărături, o copertină de ploaie, o protecție împotriva soarelui și a insectelor.

Un alt avantaj al acestui cărucior este că permite adaptarea pentru a servi plimbării a doi copii. Kit-ul Duo care se poate achiziționa separat permite transformarea căruciorului în cărucior dublu, pentru copii cu vârste apropiate.

La o greutate de doar 9,1 kg, este ușor de pliat cu o singură mână și forma ii permite o depozitare convenabilă.

Recenzie: COCCOLLE MICIO

Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023 – COCCOLLE MICIO Prețuri medii

Avantaje
 • Design stabil
 • Ideal încă din prima zi de viață a bebelușului
 • Materiale fiabile, ușoare și durabile
 • Roți pivotante prevăzute cu sistem de frânare
 • Deeplasare rapidă chiar și pe cele mai anevoioase categorii de drumuri
Contra

  COCCOLLE MICIO este un cărucior sport menit să facă plimbările mult mai simple și mai sigure. Datorită cadrului de aluminiu și a celorlalte materiale robuste din alcătuire, acest cărucior are o greutate redusă și o fiabilitate sporită, oferindu-ți inclusiv posibilitatea de a-l manevra cu o singură mână, de a-l deplia și a-l strânge la nevoie.

  Prețul este unul pe măsură, dar se va transforma într-o investiție optimă, pe termen lung, pentru siguranța și confortul copilului tău chiar și în plimbările care presupun cele maia nevoioase drumuri și condiții. Se va bucura de un somn liniștit datorită șezutului reglabil pe mai multe poziții și totodată, coșul de cumpărături integrat îți va permite inclusiv să faci shopping fără griji.

  Recenzie: QPLAY EASY

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023 – QPLAY EASY

  Avantaje
  • Concept modern cu un design plăcut, versatil
  • Șezut și copertine ajustabile
  • Protecție UV
  • Centură de siguranță cu prindere în 5 puncte
  • Greutate redusă
  • Roți dotate cu frână și suspensii compatibile cu toate categoriile de drumuri
  Contra
  • Utilizabil pentru o categorie limitată de vârstă

  QPLAY EASY este un cărucior sport pe care te poți baza în orice situația dacă vârsta copilului tău este cuprinsă între 6 luni și 3 ani. Prețul ridicatt însă, acoperă o categorie vastă de beneficii –  de la sistemul de siguranță cu prindere în 5 puncte care-i oferă mai multă stabilitate copilului, până la sistemele de frânare și suspensiile prevăzute pe față sau spate.

  Cântărește sub 5 kg ceea ce-l face ideal de manevrat în diferite condiții, iar materialele de o calitate superioară, ușoare, îi oferă un aspect de top cu care te vei mândri în timpul plimbărilor pe orice categorie de drum.

  Cărucioare pentru copii 3 în 1

  Cărucioarele 3 în 1 sunt formare din cărucior, landou și scaun auto sau port bebe. Aceasta este alegerea perfectă pentru părinții care călătoresc mult sau pur și simplu vor să fie pregătiți din toate punctele de vedere pentru transportul copilului cât mai comod. Iată care sunt cele mai bune cărucioare pentru copii 3 în 1 din 2021.

  Cel mai bun în general

  Un cărucior din materiale premium, confortabil pentru copil, ușor de utilizat de către părinți menținând copilul în siguranță și protejându-l de temperaturi prea ridicate sau prea scăzute.

  Produs avantajos preț/calitate

  Un cărucior bine accesorizat pentru călătorii prin oraș cu copilul, oferindu-i confort atât în timpul somnului cât și în timpul plimbării.

  Cel mai ieftin

  Cărucior fiabil prevăzut cu scoică și landou, ideal atât în timpul plimbărilor clasice, cât și adecvat în timpul plimbărilor cu mașina datorită accesoriilor multiple.

  Recenzie: Cărucior copii 3 in 1 Chicco Trio Alysia Denim 0 luni+

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023 – Chicco Trio Alysia Denim Produs calitativ

  Avantaje
  • Materiale premium
  • Scoica este confecționată din materiale care absorb șocul
  • Adaptabilitate în funcție de vârsta copilului și a vremii
  • Scoică și landou omologate pentru transportul auto
  • Ușor de instalat și utilizat
  Contra
  • Preț ridicat

  Căruciorul 3 in 1 Alysia de la brandul Chicco poate folosit de la naștere până când copilul are 4 ani, sau cântărește 22 kg. Este perfect adaptabil vârstei copilului și condițiilor atmosferice. Este compus din cărucior, landou și scaun auto.

  Căruciorul este de tip sport, se pliază ușor și este ușor de manevrat pe patru roți. Are protecție pentru zilele friguroase, ventilație asigurată pentru zilele călduroase și protecție UV 50+. Este confecționat din materiale premium și atenție la detalii și la confortul copilului.
  Landoul este omologat pentru transportul copilului în mașină prinzându-se în 3 puncte de siguranță și 2 conectori pentru fixarea în centura de siguranță. Se atașează de cărucior dintr-o mișcare prin intermediului sistemului Clip On.
  Scoica Kiros I-size clip on este un scaun auto omologat în concordanță cu regulamentul i-Size. Materialele din care este confecționată sunt inovatoare și au capacitatea de absorbție a șocurilor în caz e impact. Este potrivit pentru copii cu înălțimea de la 40 până la 78 cm și care au maxim 13 kg. Această scoică are doar 4,2 kg și este ușor de transportat în mână de către părinți.
  Accesoriile cu care vine acest cărucior 3 in 1 includ o husă pentru picioare potrivită pentru cărucior și pentru landou, o apărătoare de ploaie și un coș pentru aceesorii.

  Recenzie: Chipolino Elite 3 in 1 humus

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023 – Chipolino Elite3in1 Prețuri medii

  Avantaje
  • Parte sport reversibilă
  • Landoul și scaunul au greutate mică putând fi transportate cu ușurință
  • Rucsac termoizolant
  Contra
  • Sistemul de pliere poate fi provocator
  • Nu oferă protecție UV

  Căruciorul Elite 3 in 1 de la Chipolino este potrivit de la nou născuți până la copii cu vârsta de 3 ani, sau care au o greutate mai mică de 22 kg. Acest cărucior 3 in 1 conține căruciorul propriu-zis, un landou și un scaun auto. Toate componentele sunt realizate din materiale impermeabile si sunt certificate conform legilor în vigoare. Pentru siguranța copilului, centura de siguranță se prinde în 5 puncte și are burete pe umeri.

  Căruciorul se caracterizează prin pliere ușoară care se poate face cu o singură mână. Este de tip sport și se poate folosi cu fața spre părinte sau spre sensul de mers. Roțile sunt moi, din cauciuc, cu frână pe spate și au sistem de eliberare rapidă și suspensii. Pentru confortul copilului, spătarul este reglabil pentru poziție șezută sau poziție de somn.

  Landoul poate fi folosit pentru copii până la 6 luni sau care au o greutate de până la 9 kg. Ca accesorii, landoul vine cu o husă pentru picioare și o saltea confortabilă.

  Scaunul auto poate fi folosit încă de la naștere și până la o greutate de 13 kg. Este de asemenea aprobat si certificat ECE R44/04.

  Căruciorul vine și cu două accesorii utile pentru transport și anume un coș de cumpărături încăpător și un rucsac termoizolant.

  Recenzie: CARUCIOR 3 IN 1 ULTRACOMPACT COCCOLLE RAVELLO

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023 – CARUCIOR 3 IN 1 ULTRACOMPACT COCCOLLE RAVELLO 1

  Avantaje
  • Cadru ușor din aluminiu
  • Set format din landou sport și coș auto, versatil
  • Prezintă centură de siguranță u sistem de fixare în 5 puncte
  • Beneficiază de protecție UV și parasolar
  • Ajustabil pe 3 poziții
  • Design ergonomic
  • Prevăzut cu spațiu de depozitare și accesorii pentru un confort vast
  Contra
  • Suportă o greutate maximă de 15 kg

  CARUCIOR 3 IN 1 ULTRACOMPACT COCCOLLE RAVELLO este un cărucior multifuncțional care prin intermediul celor 3 funcții și accesorii de bază permite a fi utilizat în mod clasic precum un cărucior, la plimbare, cât și sub formă de landou sau scoică compatibilă cu scaunul auto. Are un sistem de siguranță cu prindere în 5 puncte care va preveni ca cel mic să facă mișcări greșite ce i-ar putea afecta siguranța, în timp ce cadrul este confecționat din aluminiu și alte materiale rezistente la raze UV, ploaie, umiditate și altele.

  Prețul nu este unul redus, ceea ce poate fi un minus mai ales dacă te gândești că poate fi folosit până când copilul atinge o greutate maximă de 13-15 kg. Însă, dat fiind varietatea pieselor care individual ar costa mult mai mult pentru aceeași calitate, cât și omologarea elementelor incluse, garantat e un cărucior pe care te vei putea baza în multe situații.

  Cărucioare pentru copii standard

  Cărucioarele pentru copii standard sunt create pentru plimbări scurte și nu au foarte multe accesorii pe lângă coșul de cumpărături și în unele cazuri geanta mămicii. Acestea au de cele mai multe ori șezutul reversibil. Iată care sunt cele mai bune cărucioare standard din 2021.

  Cel mai bun în general

  Cărucior standard, cu majoritatea componentelor reglabile pe înălțime. Are trei poziții de înclinare și poate fi așezat orizontal.

  Produs avantajos preț/calitate

  Se poate folosi cu fața la părinte sau spre sensul de mers.

   

  Cel mai ieftin

  Un cărucior transformabil, rezistent, potrivit de la naștere. Include accesorii utile pentru plimbări pe orice tip de vreme și un coș mare de cumpărături.

  Recenzie Charley Desert Pink

  Carucior Charley Desert Pink Cărucioare pentru copii standard Produs calitativ

  Avantaje
  • Compact
  • Reglabil
  • Textile premium
  • Copertină cu protecție ultraviolete
  • Coș cumpărături mare
  Contra
  • Accesoriile trebuie cumpărate separat

  Charley Desert Pink este căruciorul pentru copii potrivit pentru orice fel de vreme. Husa de ploaie, plasa împotriva insectelor și suportul de pahar sunt perfecte pentru o plimbare în siguranță. Dimensiunile și greutatea sunt reduse, astfel încât căruciorul nu va fi o povară atunci când va trebui să urcați în apartament.

  Avantajul principal al acestui cărucior este versatilitatea. Charley Desert Pink se transformă cu ușurință în pătuț atunci când este nevoie, sistemul beneficiind de trei poziții de reglare. De asemenea, pe cadru se pot monta cu ușurință landoul sau scaunul auto, achiziționate separat.

  Calitatea materialelor este excelentă. Scaunul cu poziționare înaltă este căptușit cu material textil de înaltă calitate, ușor de curățat. Roțile sunt dotate cu rulmenți care permit o deplasare mult mai ușoară, dar și cu suspensii independente pentru ca cel mic să nu simtă denivelările din asfalt.

  Recenzie: Cărucior Baby Jogger City Mini 2, Slate

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023 – Baby Jogger City Mini 2 Prețuri medii

  Avantaje
  • Ușor, ergonomic, design modern
  • Ocupă puțin spațiu la depozitare
  • Ușor de pliat
  • Confecționat din materiale de calitate cu protecție UV +50
  Contra
  • Nu are husă pentru protecția la temperaturi joase
  • Poate fi dificil când se desface

  Căruciorul City Mini 2 Slate de la brandul Baby Jogger face parte dintre preferințele părinților atât din Europa cât și din Statele Unite. Este un cărucior urban ușor, are doar 8.5 kg, este ergonomic și se pliază cu ușurință fiind dotat cu sistemul Quick-Fold. Nu ocupă mult spațiu când este depozitat, iar toate cele trei roțile pot fi detașate.

  Este potrivit pentru copii de la naștere până la 3 ani. Este confortabil pentru somnul copiilor, roțile fiind silențioase și fiind dotat cu un sistem de suspensii pentru a preveni rănirea coloanei copilului. Pentru siguranța copilului, centura se prinde în 5 puncte, iar spătarul poate fi înclinat sau păstrat în poziție orizontală. Se poate folosi cu fața la părinte sau spre sensul de mers.

  Pentru un plus de protecție, materialele din care este fabricat căruciorul sunt de bună calitate și oferă protecție UV +50.

  Accesoriile cu care vine acest cărucior includ un coș de cumpărături și un compartiment de stocare la nivelul spătarului. Alte accesorii care pot fi achiziționate separat sunt husa de ploaie, plasa de insecte, adaptor pentru scaun sau adaptor pentru al doilea copil.

  Recenzie: Cărucior transformabil, Coccolle Oppa, Bej

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2023 – Coccolle Oppa Bej Lucruri accesibile

  Avantaje
  • Se poate transforma în landou sau unitate sport în funcție de vârsta copilului
  • Cadrul este confecționat dintr-un material care absoarbe șocurile
  • Roți groase și rezistente
  Contra
  • Greutate mare fiind dificil de urcat pe scări

  Căruciorul Coccolle Oppa impresionează calitatea materialelor și versatilitate. Poate fi folosit de la naștere când este folosit ca landou, până la vârsta de 3 ani, când este folosit ca unitate sport. Cu toate că suportă transformarea din landou în cărucior sport, este ușor de pliat.

  Căruciorul oferă siguranță copilului întrucât centurile se prind în 5 puncte. Pentru confortul copilului, unitatea sport poate fi folosită în dublu sens, spătarul este reglabil, iar roțile pivotante sunt din cauciuc, asigurând o plimbare plăcută.

  Accesoriile includ un coș de cumpărături încăpător, o copertină și o husă pentru picioare care protejează copilașul pe timpul rece.

  Cum alegi un cărucior pentru copii

  Căruciorul este echipamentul de care copilul tău are nevoie de la începutul vieții până când poate să meargă, la 3-4 ani. Dar cu atât de multe variante de cărucioare de copii pe piață este greu să faci o alegere perfectă pentru micuțul tău. Trebuie să ai în vedere ce stil de viață ai și în consecință pe unde îl vei plimba, ce fel de accesorii vrei să aibă și nu în ultimul rând, cât de confortabil este pentru micuț. Ca să nu trebuiască să cumperi mai multe cărucioare, iată ce trebuie să ai în vedere.

  Tipul de cărucior pentru copii

  Toate cărucioarele sunt create pentru comoditatea copilului. Însă, atunci când faci o astfel de investiție trebuie să te gândești și la felul în care îți place ție să petreci timpul alături de micuțul tău. Iată care sunt tipurile de cărucioare de pe piață.

  Căruciorul  standard

  Avantaje
  • Versatil, dacă are spătarul rabatabil
  • Ușor de manevrat
  • Spațiu de depozitare
  Contra
  • Mânerele nu sunt ajustabile în cele mai multe cazuri
  • Nu are multe accesorii

  Cărucior sport

  Avantaje
  • Ușor de manevrat
  • Pliabil
  • Moderne
  • Frână bună
  Contra
  • Ocupă mult spațiu atunci când sunt pliate
  • Sunt puțin scumpe

  Cărucioare 3 în 1

  Avantaje
  • Scaunul pentru mașină și landoul se detașează din cărucior
  • Sistemul de prindere este compatibil cu majoritatea mașinilor
  • Este foarte confortabil
  • Are spațiu de depozitare
  Contra
  • Sunt voluminoase dacă nu este scos șezutul
  • Sunt scumpe

  Siguranța căruciorului

  Dar nu numai tipul de cărucior este important ci și caracteristicile care îi vor ușura viața atunci când ieși cu copilul la plimbare. Iată ce calități trebuie să aibă un cărucior de copil bun.

  • Rezistența și siguranța – Copilul tău nu trebuie să se simtă confortabil în cărucior dar și să fie în siguranță pe toată perioada plimbării. Înainte de cumpăra un cărucior trebuie să verifici:
  • Cadrul – trebuie să fie stabil, cu sisteme de prindere rezistente
  • Hamul – O centură de siguranță cu prindere în 5 punte îl va ține pe micuț departe de căzături atunci când se agită
  • Frâne – Trebuie să fie rezistente
  • Roți – Rezistente, din materiale de calitate care să absoarbă șocurile și denivelările asfaltului
  Sfatul nostru

  Siguranța este cea mai mare prioritate atunci când călătorești cu un copil. Te putem ajuta să alegi cel mai bun scaun auto pentru copii, iar tot ce trebuie să faci e să arunci un ochi și peste acest articol.

  Confortul

  Odată ce te-ai asigurat că bebelușul este în siguranță trebuie să ai în vedere confortul lui dar și a celui care îl scoate la plimbare. Prin urmare, trebuie să ai în vedere:

  • Interiorul – Trebuie să fie capitonat confortabil, moale dintr-un material care lasă pielea să respire.
  • Înălțimea mânerelor – Trebuie să aibă înălțime reglabilă sau una confortabilă pentru părinte
  • Mânere reversibile – Vei putea plimba copilul cu spatele la tine, iar atunci când te așezi să îl supraveghezi,căruciorul poate fi inversat, astfel încât cel mic să fi cu fața la tine
  • Manevrabilitatea – Căruciorul trebuie să oprească repede și să ia curbe strânse fără să deranjeze copilul
  • Greutatea – Cu cât este mai ușor, cu atât mai bine te vei descurca când va trebui să îl dci în casă

  Flexibilitatea

  Indiferent de tipul de cărucior pe care îl alegi acesta trebuie să fie flexibil. Cu alte cuvinte, trebuie să se plieze cât mai compact pentru a ocupa cât mai puțin spațiu dar și pentru a nu fi incomod atunci când trebuie să îl urci în casă după plimbare.

  Iar rabatarea este importantă pentru folosirea îndelungată a căruciorului. Dacă copilul doarme, spătarul trebuie ajutat. De asemenea, pe măsură ce acesta crește, are nevoie de mai mult spațiu. Iar acest lucru se realizează rabatând spătarul.

  Accesorii

  Accesoriile căruciorului îți fac viața mai ușoară. Iată ce nu trebuie să lipsească unui cărucior pentru copii.

  • Spațiu de depozitare cumpărături sau geantă
  • Geantă pentru accesorii și scutece
  • Husă pentru ploaie
  • Copertină de iarnă și de vară
  • Suport pentru biberon
  • Suport pentru jucării
  • Apărătoare de insecte
  Sfatul nostru

  Atunci când copilul tău se joacă sau doarme pe scaunul din spate al mașinii, îți poți continua drumul liniștit și să-l supraveghezi în același timp, folosind tehnologia de ultimă generație. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune sisteme de monitorizare, dar și numeroase comparații și informații utile care să te ghideze să-l alegi pe cel potrivit nevoilor tale.

  Dincolo de toate, trebuie să investești în calitatea căruciorului pentru copil, chiar dacă asta înseamnă că vei scoate mai mulți bani din buzunar. Pe lângă siguranță și flexibilitate și accesoriile te vor ajuta foarte mult. Din acest motiv părinții preferă să investească în cărucioare 3 în 1.

  De asemenea, un cărucior de calitate superioară va putea fi folosit fără probleme până când copilul începe să meargă. Iar un copil comod este un copil fericit și liniștit.

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.8 (107 voturi)

  Autorul articolului

  Lavinia Calin
  Lavinia Calin

  Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

  Articole similare