Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cele mai bune cărucioare pentru copii

Plănuiești să îți întemeiezi o familie sau ai primit deja vestea că vei fi părinte? Ei bine, trebuie să te pregătești foarte bine pentru venirea pe lume a micuțului. Iar una dintre primele investiții trebuie să fie căruciorul pentru copii. O simplă căutare pe internet îți va spune că există multe tipuri de cărucioare pentru copii pe piață. Prin urmare, alegerea căruciorului perfect pentru copilul tău poate deveni dificilă.

Ce alegi între un cărucior standard și un cărucior 3 în 1? Care este diferența dintre ele și mai ales cât de confortabile vor fi pentru copil dar și pentru tine îți putem spune noi. De asemenea, aici vei găsi și toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege cel mai bun cărucior pentru copilul tău. Iată care sunt cele mai bune cărucioare pentru copii din 2019.

  Cărucioare pentru copii sport

  Cărucioarele sport pentru copii sunt micuțe, flexibile și foarte ușor de manevrat. Acestea sunt create pentru părinții activi care vor să fie însoțiți de copilul lor oriunde merg. Iată care sunt cele mai bune cărucioare sport de copii, pentru fiecare buget.

  Sport Juniors Kinderkraft Cosatto To&Fro Pitter Patter
  Recenzie Sport Juniors Test Kinderkraft Recenzie Cosatto To&Fro Pitter Patter
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO 3 poziții de înclinare a spătarului
  Centură cu prindere în 5 puncte
  Măsuță detașabilă
  Accesorii pentru părinte detașabile
  Copertină reglabilă cu fereastră
  Centură se de siguranță în 5 puncte
  Poziție verticală de somn
  Sistem de pliere cu ajutorul curelei de umăr
  Roți de cauciuc cu amortizoare
  Bară modernă, detașabilă
  Poziții multiple ale spătarului cu înclinare până la 170 grade
  Certificat pentru utilizarea 0+
  Multiple accesorii
  Cos de cumpărături cu acces prin lateral
  Reversibil
  CONTRA Mânerele nu sunt suficient de înalte
  Coșul de cumpărături este mic
  Husa din interior nu este detașabilă Prețul mare
  SUMAR Căruciorul Juniors este perfect pentru ieșirile în parc și plimbările în oraș ale copiilor mai mari de 6 luni. Kinderkraft este un cărucior confortabil, robust și ușor de cărat, în același timp, perfect pentru plimbările copilului. Căruciorul Cosatto To&Fro Pitter Patter este o investiție în confortul copilului dar și al părintelui. Este perfect pentru alergare dar și pentru plimbări lungi în natură.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț
  Căruciorul Sport Juniors
  Căruciorul Sport Juniors

  Căruciorul Juniors este perfect pentru ieșirile în parc și plimbările în oraș ale copiilor mai mari de 6 luni.

  279 lei
  Ziua 17.3.2019
  Avantaje
  • 3 poziții de înclinare a spătarului
  • Centură cu prindere în 5 puncte
  • Măsuță detașabilă
  • Accesorii pentru părinte detașabile
  • Copertină reglabilă cu fereastră
  Contra
  • Mânerele nu sunt suficient de înalte
  • Coșul de cumpărături este mic

  Căruciorul Juniors oferă susținerea perfectă copilului în timpul plimbărilor, indiferent de locul în care îl duci. Acesta are centură de prindere în 5 puncte și frâna de pe roțile din spate conferă siguranța de care cel mic are nevoie, chiar și atunci când este agitat. De asemenea, acesta are și o măsuță detașabilă care îți va fi la îndemână în timpul plimbărilor mai lungi.

  Chiar dacă acesta are mânere scurte, incomode pentru oamenii foarte înalți, iar coșul de cumpărături susține numai 3 kilograme, căruciorul este foarte comod pentru copil. Acesta mai are o copertină reglabilă cu fereastră, perfectă pentru zilele ploioase și accesorii detașabile pentru părinți.

  Kinderkraft
  Kinderkraft

  Kinderkraft este un cărucior confortabil, robust și ușor de cărat, în același timp, perfect pentru plimbările copilului.

  725 lei
  Ziua 29.6.2019
  Avantaje
  • Centură se de siguranță în 5 puncte
  • Poziție verticală de somn
  • Sistem de pliere cu ajutorul curelei de umăr
  • Roți de cauciuc cu amortizoare
  • Bară modernă, detașabilă
  Contra
  • Husa din interior nu este detașabilă

  Căruciorul Coccolle Juno este creat pentru confortul copilului și al părinților. Frâna acestuia se acționează la atingere, astfel vei evita toate obstacolele fără să efort. Chiar dacă nu are suspensii, roțile groase (5’5”în față și 7’ în spate) vor atenua șocurile. În plus, căruciorul are copertină reglabilă în 4 poziții pentru a proteja complet copilul de razele UV dar și de ploaie.

  Cadrul foarte ușor de aluminiu și faptul că se pliază într-un troller fac acest cărucior foarte ușor de transportat, fie cu mașina, fie sub braț. De asemenea, căruciorul este dotat cu un coșuleț pentru bagaje și cu mânere ergonomice pentru a veni și în ajutorul părinților.

  Un alt dezavantaj este faptul că materialul textul nu poate fi spălat la mașina de spălat automată. Totuși, având în vedere că acesta poate fi spălat, nu este o problemă atât de mare. Materialul este din fibre naturale care lasă pielea să respire, ceea ce înseamnă că poate fi deteriorat în mașina de spălat.

  Cosatto To&Fro Pitter Patter
  Cosatto To&Fro Pitter Patter

  Căruciorul Cosatto To&Fro Pitter Patter este o investiție în confortul copilului dar și al părintelui. Este perfect pentru alergare dar și pentru plimbări lungi în natură.

  2 208 lei
  Ziua 17.3.2019
  Avantaje
  • Poziții multiple ale spătarului cu înclinare până la 170 grade
  • Certificat pentru utilizarea 0+
  • Multiple accesorii
  • Cos de cumpărături cu acces prin lateral
  • Reversibil
  Contra
  • Prețul mare

  Căruciorul Cosatto To&Fro Pitter Patter este creat pentru părinții cu o viață activă. Datorită roților cu suspensii te poți plimba cu copilul pe teren accidentat, iar roțile frontale pivotate îți sunt de folos atunci când alergi.

  Căruciorul este certificat pentru utilizarea 0+, el având o pernuță care în transformă în landou. De asemenea, acesta este reversibil, ceea ce înseamnă că poți schimba poziția copilului fără să îl deranjezi.

  Chiar dacă au preț piperat, se merită investiția. Căruciorul are numeroase accesorii precum săculeț de picioare cu fețe reversibile, pernă reducătoare pentru cap, husă de ploaie și pernă de umeri pentru ca al tău copil să nu fie rănit de centurile de siguranță cu prindere în 5 puncte.

  Alternative interesante

  Cărucior Sport Bertoni-Lorelli (269 lei) – pliere tip umbrelă, Beige Buhu

  • Acest cărucior foarte ușor, se manevrează cu ușurință și ocupă puțin spațiu de depozitare. Mânerele sunt confortabile pentru părinte. Iar sistemul de fixare în 5 puncte este comod și sigur pentru micuț. Acest cărucior are umbrelă, husă de ploaie și plasă contra țânțarilor incluse.

  Cărucior Hauck Viper SLX Smoke (1.099 lei) – pliere tip umbrela, gri

  • Căruciorul Hauck Viper SLX Smoke are 3 roși pivotate și este foarte ușor de manevrat. Mânerul este ajustabil până la 110 centimetri. Acesta mai are coș de cumpărături, spătar ajustabil și baldachin detașabil. De asemenea, designul este modern, iar materialul din fibre naturale rezista la razele UV fără să se decoloreze în timp.

  Cărucior Thule Urban Glide Mars (2.618 lei) – pliere tip umbrela, roșu

  • Thule Urban Glide Mars este un cărucior sport perfect pentru părinții cărora le place să alerge. Cele 3 roți pivotate cu suspensie sunt perfecte pentru teren accidentat și viraje bruște. Pe lângă compartimentul pentru bagaje acesta are și diferite buzunare de plasă cu fermoar rezistent la umezeală. De asemenea, sistemul inteligent de rabatare prin mâner oferă copilului tău o ședere confortabilă și atunci când adoarme.

  Cărucioare pentru copii 3 în 1

  Cărucioarele 3 în 1 sunt formare din cărucior, landou și scaun auto sau port bebe. Aceasta este alegerea perfectă pentru părinții care călătoresc mult sau pur și simplu vor să fie pregătiți din toate punctele de vedere pentru transportul copilului cât mai comod. Iată care sunt cele mai bune cărucioare pentru copii 3 în 1 din 2019.

  Coccolle 3 in 1 Graco Evo Trio Quinny Carucior Moodd
  Recenzie Coccolle 3 in 1 Recenzie Graco Evo Trio Recenzie Quinny Carucior Moodd
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Design italian
  Convertibil
  Coș mare pentru cumpărături
  Căptușeală groasă și moale
  Greutate mică
  Mâner reglabil
  Căruciorul și copertina reversibile
  Roțile se întorc 360 de grade
  Sac pentru picioare
  Se depliază automat
  Saltea dublă în landou
  Reglarea scaunului de mașină se face prin apăsare de buton
  Tapițeria absoarbe șocurile
  Roți detașabile
  CONTRA Frâna rigidă care se deblochează greu Cauciucul roților este subțire Prețul mare
  SUMAR Coccolle este un cărucior 3 în 1 confortabil pentru copil și practic pentru părinți. Graco Evo Trio este foarte util pentru familiile care trăiesc în mediul urban. Acesta este creat pentru a fi transportat ușor dar și pentru a mări confortul copilului în timpul plimbărilor. Căruciorul Quinny Moodd Red Rumour este modern, elegant și foarte confortabil pentru copil dar și pentru părite. Toate componentele au fost omologate pentru călătoria cu mașina și cu avionul. De asemenea, căruciorul este premiant în industria de profil.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț
  Cărucior Coccolle
  Cărucior Coccolle

  Coccolle este un cărucior 3 în 1 confortabil pentru copil și practic pentru părinți.

  1 423 lei
  Ziua 17.3.2019
  Avantaje
  • Design italian
  • Convertibil
  • Coș mare pentru cumpărături
  • Căptușeală groasă și moale
  Contra
  • Frâna rigidă care se deblochează greu

  Căruciorul pentru copii Coccolle are toate componentele de care o părinții unui nouă născut au nevoie: landou confortabil din material moale, un cărucior sport și un coș auto cu centură de siguranță cu prindere în 3 puncte.

  Coșul mare pentru cumpărături este foarte practic, având în vedere că nu va trebui să cari plase după tine și nici să te îngreunezi cu geanta copilului. Designul este italian și are un aer modern. De asemenea, căruciorul este convertibil, ceea ce înseamnă că poți schimba direcția copilului fără să îl deranjezi.

  Un dezavantaj notat de cei care folosesc acest cărucior este că frâna se deblochează greu și este rigidă. Însă, nimeni nu vrea ca acesta să plece de lângă tine într-un moment de neatenție.

  Cărucior Graco Evo Trio
  Cărucior Graco Evo Trio

  Graco Evo Trio este foarte util pentru familiile care trăiesc în mediul urban. Acesta este creat pentru a fi transportat ușor dar și pentru a mări confortul copilului în timpul plimbărilor.

  2 040 lei
  Ziua 17.3.2019
  Avantaje
  • Greutate mică
  • Mâner reglabil
  • Căruciorul și copertina reversibile
  • Roțile se întorc 360 de grade
  • Sac pentru picioare
  Contra
  • Cauciucul roților este subțire

  Căruciorul Graco Evo Trio este foarte practic. Acesta are doar 6.5 kilograme, iar căruciorul sport poate fi pliat pentru a încăpea în spații mici. De asemenea, atât căruciorul câr și copertina sunt reversibile, astfel încât poți schimba poziția de mers a copilului fără să îl deranjezi.

  Roțile se întorc la 360 de grade, ceea ce înseamnă că este foarte ușor de manevrat. Unii părinți au notat că învelișul de cauciuc de pe roți este subțire. Însă, dacă nu pui foarte multe frâne, nu vei vedea diferența. De asemenea, având în vedere că acest cărucior are suspensii, copilul nu va fi deranjat de denivelările asfaltului.

  Căruciorul Graco Evo Trio are și husă e ploaie și sac pentru picioare care îi va ține cald micuțului la temperaturi scăzute. Scaunul de mașină vine cu adaptor, ceea ce înseamnă că îl vei putea prinde pe bancheta oricărui tip de mașină.

  Cărucior Quinny Moodd 
  Cărucior Quinny Moodd 

  Căruciorul Quinny Moodd Red Rumour este modern, elegant și foarte confortabil pentru copil dar și pentru părite. Toate componentele au fost omologate pentru călătoria cu mașina și cu avionul. De asemenea, căruciorul este premiant în industria de profil.

  4 935 lei
  Ziua 17.3.2019
  Avantaje
  • Se depliază automat
  • Saltea dublă în landou
  • Reglarea scaunului de mașină se face prin apăsare de buton
  • Tapițeria absoarbe șocurile
  • Roți detașabile
  Contra
  • Prețul mare

  Căruciorul Quinny Moodd  are un design modern și elegant care se potrivește cu stilul de viață activ al părinților. Dar pe lângă acest aspect, cest cărucior este foare confortabil și util, atât pentru copil cât și pentru părinte. Acesta se depliază automat și se pliază sub formă de carte, astfel încât poate fi cărat ca un troller.

  Salteaua dublă din landou dar și tapițeria căruciorului absorb șocurile care trec de suspensii. Roțile detașabile sunt un avantaj de luat în seamă pentru cei merg cu copilul la jogging, ceea ce uzează roțile mai mult decât o simplă plimbare. Căruciorul este foarte ușor de manevrat.

  Landoul este comod și aerisit, pentru a nu irita copilul. Iar scaunul de mașină este confortabil și omologat pentru călătoria cu avionul. De altfel, landoul , căruciorul sport și scoica pentru transportul în mașină sunt apreciate în industrie ca fiind cap de serie și foarte confortabile pentru micuț.

  Alternative interesante

  Cărucior Krausman Kraus Combi (2.349 lei) – transformabil, gri

  • Căruciorul Krausman Kraus Combi are cadrul de aluminiu ușor iar șasiul este pliabil. Landou este, de asemenea, pliabil și foarte comod pentru copil. Acesta are un sistem inovativ de aerisire, permițând circulația aerului înăuntru. Căruciorul sport are inclus și suport pentru jucării. Iar scaunul auto are reductor pe toată suprafața, astfel copilul va fi foarte comod în timpul somnului.

  Cărucior KinderKraft 6 (2.549 lei) – reversibil, bleumarin

  • KinderKraft 6 are tot ce ai nevoie pentru a transporta copilul, pe lângă landiu, cărucior sport și scoica de mașină pachetul are inclus și o geantă cu salteluță de înfășat. Landoul are sistem de aerisire incorporat și o saltea cu cu centuri de siguranță care îmbină confrotul cu siguranța. De asemenea, căruciorul sport este rabatabil și se pliază. Iar scaunul auto are 3 nivele de înălțime și un design modern.

  Cărucior Peg Perego Book 51 Elite (5.199 lei) – convertibil, gri

  • Peg Perego Book 51 Elite este un cărucior ușor, de numai 7,8 kilograme, manevrabil și convertibil. Toate componentele sunt apreciate pentru calitatea și confortul lor de industria de profil. Hamacul pop-up este perfect pentru plimbări și poate fi ajutat în funcție de temperatura de afară. Landoul are diferite grade de aerisire. Iar scaunul auto ajustabil are protecție laterală încorporată.

  Cărucioare pentru copii standard

  Cărucioarele pentru copii standard sunt create pentru plimbări scurte și nu au foarte multe accesorii pe lângă coșul de cumpărături și în unele cazuri geanta mămicii. Acestea au de cele mai multe ori șezutul reversibil. Iată care sunt cele mai bune cărucioare standard din 2019.

  Wunderkid Luk Nuna Ultracompact Quinny Zapp Flex
  Recenzie Wunderkid Luk Recenzie Nuna Ultracompact Recenzie Quinny Zapp Flex
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Mâner reversibil cu suport pentru biberon
  Trei poziții de înclinare a spătarului
  Material lavabil
  Copertină cu vizor
  Ultracompact
  Se deschide cu o singură mână
  Sistem de frânare prin atingere
  Tehnologie progresivă pentru suspensii
  Compatibil cu mașina de spălat automată
  Pliere compactă cu tot cu scaunul de cărucior montat
  Reversibil
  Sistem de frânare centralizat
  Suspensie pe roțile din spate
  3 poziții de înclinare a spătarului
  CONTRA Roțile nu sunt din cauciuc Centurile se deschid greu Accesoriile trebuie cumpărate
  SUMAR Căruciorul Wunderkid Luk este perfect pentru plimbările urbane, scurte pe teren nivelat. Acesta este un cărucior foarte practic, comod și ușor de folosit pentru părinți. Se poate depozita cu ușurință, ceea ce este un mare avantaj. Căruciorul Quinny Zapp Flex vine în întâmpinarea părinților cu diferite calitățile care le fac plimbările mult mai plăcute. Este perfect pentru plimbările în mediu urban.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț
  Wunderkid Luk
  Wunderkid Luk

  Căruciorul Wunderkid Luk este perfect pentru plimbările urbane, scurte pe teren nivelat.

  449 lei
  Ziua 17.3.2019
  Avantaje
  • Mâner reversibil cu suport pentru biberon
  • Trei poziții de înclinare a spătarului
  • Material lavabil
  • Copertină cu vizor
  Contra
  • Roțile nu sunt din cauciuc

  Wunderkid Luk este un cărucior perfect pentru ieșirile în parc sau plimbările scurte înainte de somn. Acesta are 3 poziții de înclinare a spătarului, ceea ce înseamnă că cel mic va sta comod indiferent dacă este activ sau doarme. De asemenea, Mânerul este reversibil și are suport pentru biberon, un avantaj extraordinar pentru părinții care petrec mai mult în aer liber cu copilul.

  Un dezavantaj este că roțile sunt făcute din EVA nu din cauciuc, ceea ce înseamnă că sunt mai puțin rezistente și că nu absorb denivelările foarte bine. Totuși, având în vedere că Wunderkid Luk este un cărucior pentru oraș, acest detaliu nu te va afecta foarte tare.

  În plus, trebuie luat în considerare că materialul este lavabil, un avantaj foarte mare pentru părinți, deoarece copii de cele mai multe ori varsă lichide pe ei și în jurul lor. Iar copertina cu vizor îți vin în ajutor în zilele ploioase când trebuie să ieși la plimbare și vrei să îl supraveghezi pe micuț.

  Cărucior Nuna Ultracompact
  Cărucior Nuna Ultracompact

  Acesta este un cărucior foarte practic, comod și ușor de folosit pentru părinți. Se poate depozita cu ușurință, ceea ce este un mare avantaj.

  1 149 lei
  Ziua 17.3.2019
  Avantaje
  • Ultracompact
  • Se deschide cu o singură mână
  • Sistem de frânare prin atingere
  • Tehnologie progresivă pentru suspensii
  • Compatibil cu mașina de spălat automată
  Contra
  • Centurile se deschid greu

  Nuna Ultracompact este un cărucior care îmbină cu succes utilul cu plăcutul. Șezutul se înclină în 3 poziții diferite pentru a oferi copilului poziția perfectă pentru somn dar și pentru plimbare.  Tehnologia progresivă pentru suspensii absoarbe orice șoc, astfel copilul nu este zdruncinat în timpul plimbării.

  Căruciorul este ultracompact și foarte ușor, astfel el poate fi depozitat oriunde. Acesta se deschide cu o singură mână, iar coșul de cumpărături încăpător este detașabil. De asemenea, materialul textil poate fi spălat în mașina de spălat automată, ceea ce este un avantaj pentru mămicile mereu ocupate.

  Un minus notat de părinți este faptul că centurile de siguranță se deschid greu. Totuși, acest aspect vine în întâmpinarea copiilor mai agitați care îți pot deschide singuri centurile cu închidere slabă.

  Cărucior Quinny Zapp Flex
  Cărucior Quinny Zapp Flex

  Căruciorul Quinny Zapp Flex vine în întâmpinarea părinților cu diferite calitățile care le fac plimbările mult mai plăcute. Este perfect pentru plimbările în mediu urban.

  1 836 lei
  Ziua 17.3.2019
  Avantaje
  • Pliere compactă cu tot cu scaunul de cărucior montat
  • Reversibil
  • Sistem de frânare centralizat
  • Suspensie pe roțile din spate
  • 3 poziții de înclinare a spătarului
  Contra
  • Accesoriile trebuie cumpărate

  Quinny Zapp Flex este un cărucior modern, ușor de folosit și foarte comod. Cele 3 poziții ale spătarului oferă o poziție corectă a copilului indiferent de activitate. Suspensiile, de asemenea, nu îl zdruncină și nici nu îl agită pe cel mic.

  Poziția copilului este reversibilă, prin urmare, poți să îi schimbi direcția corpului fără să îl deranjezi. Căruciorul are un sistem de frânare centralizat, două manete pentru a opri roțile și pentru a le da drumul. Astfel, cel mic va fi mereu în siguranță.

  Un dezavantaj este faptul că trebuie să cumperi accesoriile, cum ar fi suportul de pahar, reductorul la naștere sau geanta de scutece. Însă, având în vedere că materialele sunt de foarte bună calitate și în consecință scumpe, se poate înțelege această cerință. Quinny Zapp Flex se pliază foarte ușor, fără să fie nevoie să îndepărtezi șezutul.

  Alternative interesante

  Cărucior Hauck Roma Winnie the Pooh (419 lei) – reglabil, negru

  • Căruciorul Hauck Roma cu Winnie the Pooh este ușor de asamblat și se pliază pentru a încăpea în portbagajul unei mașini mici. Este foarte manevrabil. Roțile pivotante cu blocare sunt foarte practice, având în vedere că acesta nu va pleca de lângă tine atunci când ești puțin neatent. Copilul va sta mereu în poziția corectă, chiar și atunci când doarme datorită spătarului rabatabil.

  Cărucior EOS CAMARELO (949 lei) – reglabil, bleumarin

  • Căruciorul EOS CAMARELO are un design modern și este foarte ușor. Interiorul căruciorului dar și coșul pentru cumpărături sunt spațioase. Roțile sunt gonflabile, prin urmare absorb șocurile. Mânerul este ajutabil, astfel și părinții mai înalț vor putea să își mențină postura corectă în timpul mersului. Iar acesta are suport pentru pahar, ceea ce este un avantaj pentru plimbările lungi.

  Cărucior Maclaren BMW (2.449 lei) – reglabil, albastru

  • Maclaren BMW au creat un cărucior pentru copii care oferă același confort și calitate pentru care sunt cunoscute mașinile brandului. Căruciorul se manevrează ușor și se pliază cu o singură mână. Sistemul de frânare centralizat este foarte ușor de folosit. Capotina protează copilul de intemperii și are aerisire pentru cel mic. Căptușeala detașabilă este inclusă și poate fi spălată manual. Acest cărucior este perfect pentru plimbările în mediul urban.

  Cum alegi un cărucior pentru copii

  Căruciorul este echipamentul de care copilul tău are nevoie de la începutul vieții până când poate să meargă, la 3-4 ani. Dar cu atât de multe variante de cărucioare de copii pe piață este greu să faci o alegere perfectă pentru micuțul tău. Trebuie să ai în vedere ce stil de viață ai și în consecință pe unde îl vei plimba, ce fel de accesorii vrei să aibă și nu în ultimul rând, cât de confortabil este pentru micuț. Ca să nu trebuiască să cumperi mai multe cărucioare, iată ce trebuie să ai în vedere.

  Tipul de cărucior pentru copii

  Toate cărucioarele sunt create pentru comoditatea copilului. Însă, atunci când faci o astfel de investiție trebuie să te gândești și la felul în care îți place ție să petreci timpul alături de micuțul tău. Iată care sunt tipurile de cărucioare de pe piață.

  Căruciorul  standard

  Avantaje
  • Versatil, dacă are spătarul rabatabil
  • Ușor de manevrat
  • Spațiu de depozitare
  Contra
  • Mânerele nu sunt ajustabile în cele mai multe cazuri
  • Nu are multe accesorii

  Cărucior sport

  Avantaje
  • Ușor de manevrat
  • Pliabil
  • Moderne
  • Frână bună
  Contra
  • Ocupă mult spațiu atunci când sunt pliate
  • Sunt puțin scumpe

  Cărucioare 3 în 1

  Avantaje
  • Scaunul pentru mașină și landoul se detașează din cărucior
  • Sistemul de prindere este compatibil cu majoritatea mașinilor
  • Este foarte confortabil
  • Are spațiu de depozitare
  Contra
  • Sunt voluminoase dacă nu este scos șezutul
  • Sunt scumpe

  Siguranța căruciorului

  Dar nu numai tipul de cărucior este important ci și caracteristicile care îi vor ușura viața atunci când ieși cu copilul la plimbare. Iată ce calități trebuie să aibă un cărucior de copil bun.

  • Rezistența și siguranța – Copilul tău nu trebuie să se simtă confortabil în cărucior dar și să fie în siguranță pe toată perioada plimbării. Înainte de cumpăra un cărucior trebuie să verifici:
  • Cadrul – trebuie să fie stabil, cu sisteme de prindere rezistente
  • Hamul – O centură de siguranță cu prindere în 5 punte îl va ține pe micuț departe de căzături atunci când se agită
  • Frâne – Trebuie să fie rezistente
  • Roți – Rezistente, din materiale de calitate care să absoarbă șocurile și denivelările asfaltului

  Confortul

  Odată ce te-ai asigurat că bebelușul este în siguranță trebuie să ai în vedere confortul lui dar și a celui care îl scoate la plimbare. Prin urmare, trebuie să ai în vedere:

  • Interiorul – Trebuie să fie capitonat confortabil, moale dintr-un material care lasă pielea să respire.
  • Înălțimea mânerelor – Trebuie să aibă înălțime reglabilă sau una confortabilă pentru părinte
  • Mânere reversibile – Vei putea plimba copilul cu spatele la tine, iar atunci când te așezi să îl supraveghezi,căruciorul poate fi inversat, astfel încât cel mic să fi cu fața la tine
  • Manevrabilitatea – Căruciorul trebuie să oprească repede și să ia curbe strânse fără să deranjeze copilul
  • Greutatea – Cu cât este mai ușor, cu atât mai bine te vei descurca când va trebui să îl dci în casă

  Flexibilitatea

  Indiferent de tipul de cărucior pe care îl alegi acesta trebuie să fie flexibil. Cu alte cuvinte, trebuie să se plieze cât mai compact pentru a ocupa cât mai puțin spațiu dar și pentru a nu fi incomod atunci când trebuie să îl urci în casă după plimbare.

  Iar rabatarea este importantă pentru folosirea îndelungată a căruciorului. Dacă copilul doarme, spătarul trebuie ajutat. De asemenea, pe măsură ce acesta crește, are nevoie de mai mult spațiu. Iar acest lucru se realizează rabatând spătarul.

  Accesorii

  Accesoriile căruciorului îți fac viața mai ușoară. Iată ce nu trebuie să lipsească unui cărucior pentru copii.

  • Spațiu de depozitare cumpărături sau geantă
  • Geantă pentru accesorii și scutece
  • Husă pentru ploaie
  • Copertină de iarnă și de vară
  • Suport pentru biberon
  • Suport pentru jucării
  • Apărătoare de insecte

  Dincolo de toate, trebuie să investești în calitatea căruciorului pentru copil, chiar dacă asta înseamnă că vei scoate mai mulți bani din buzunar. Pe lângă siguranță și flexibilitate și accesoriile te vor ajuta foarte mult. Din acest motiv părinții preferă să investească în cărucioare 3 în 1.

  De asemenea, un cărucior de calitate superioară va putea fi folosit fără probleme până când copilul începe să meargă. Iar un copil comod este un copil fericit și liniștit.

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.9 (91 voturi)

  Autor článku

  Lavinia Calin
  Lavinia Calin

  Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site.

  Articole similare