Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cele mai bune cărucioare pentru copii

Datum 6.5.2021 Lavinia Calin Lavinia Calin

Plănuiești să îți întemeiezi o familie sau ai primit deja vestea că vei fi părinte? Ei bine, trebuie să te pregătești foarte bine pentru venirea pe lume a micuțului. Iar una dintre primele investiții trebuie să fie căruciorul pentru copii. O simplă căutare pe internet îți va spune că există multe tipuri de cărucioare pentru copii pe piață. Prin urmare, alegerea căruciorului perfect pentru copilul tău poate deveni dificilă.

Ce alegi între un cărucior standard și un cărucior 3 în 1? Care este diferența dintre ele și mai ales cât de confortabile vor fi pentru copil dar și pentru tine îți putem spune noi. De asemenea, aici vei găsi și toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege cel mai bun cărucior pentru copilul tău. Iată care sunt cele mai bune cărucioare pentru copii din 2021.

1Cărucioare pentru copii sport

Cărucioarele sport pentru copii sunt micuțe, flexibile și foarte ușor de manevrat. Acestea sunt create pentru părinții activi care vor să fie însoțiți de copilul lor oriunde merg. Iată care sunt cele mai bune cărucioare sport de copii, pentru fiecare buget.

Cel mai bun în general

În Kiddy Evostar copilul tău va fi plimbat ca un superstar și va simți că zboară, în siguranță, desigur.

Produs avantajos preț/calitate

Kinderkraft este un cărucior confortabil, robust și ușor de cărat, în același timp, perfect pentru plimbările copilului.

Cel mai ieftin

Căruciorul Juniors este perfect pentru ieșirile în parc și plimbările în oraș ale copiilor mai mari de 6 luni.

Recenzie  Kiddy Evostar

Test - Kiddy Evostar

Avantaje
 • Șezutul este capitonat și foarte comod pentru copil
 • Sistemul de centuri are trei poziții de ajustare
 • Coș de cumpărături accesibil
 • Roți durabile și ușor de manevrat
 • Capotină ajustabilă
Contra
 • Căruciorul este verde lime

Căruciorul Kiddy Evostar este foarte practic și util pentru părinți și comod pentru copii. Șezutul este capitonat, astfel că micuțul are impresia că plutește. Materialul textil lasă pielea să respire, deci copilul nu va transpira excesiv în scaun.

Mânerele căruciorului sunt ajustabile, astfel că părinții mai înalți nu vor avea dureri de spate, deoarece nu trebuie să stea aplecați. De asemenea, coșul de cumpărături este accesibil din orice parte a căruciorului, deci poți să umbli în el fără a deranja copilul.

Căruciorul este verde deschis, lime, ceea ce unii ar putea privi ca pe un dezavantaj, deoarece se murdărește repede. Însă, husele sunt compatibile cu mașina de spălat, astfel, căruciorul va fi mereu curat. Un alt punct forte al căruciorului Kiddy Evostar este că sistemul de centuri de siguranță pot fi ajustate în funcție de înălțime, astfel, că micuțul tău va fi mereu confortabil în siguranță. În plus, roțile sunt foarte stabile, din material rezistent, deci nu trebuie să le umfli sau să le înlocuiești, chiar dacă îți plimbi copilul pe teren accidentat.

Recenzie Kinderkraft

Test Kinderkraft

Avantaje
 • Centură se de siguranță în 5 puncte
 • Poziție verticală de somn
 • Sistem de pliere cu ajutorul curelei de umăr
 • Roți de cauciuc cu amortizoare
 • Bară modernă, detașabilă
Contra
 • Husa din interior nu este detașabilă

Căruciorul Coccolle Juno este creat pentru confortul copilului și al părinților. Frâna acestuia se acționează la atingere, astfel vei evita toate obstacolele fără să efort. Chiar dacă nu are suspensii, roțile groase (5’5”în față și 7’ în spate) vor atenua șocurile. În plus, căruciorul are copertină reglabilă în 4 poziții pentru a proteja complet copilul de razele UV dar și de ploaie.

Cadrul foarte ușor de aluminiu și faptul că se pliază într-un troller fac acest cărucior foarte ușor de transportat, fie cu mașina, fie sub braț. De asemenea, căruciorul este dotat cu un coșuleț pentru bagaje și cu mânere ergonomice pentru a veni și în ajutorul părinților.

Un alt dezavantaj este faptul că materialul textul nu poate fi spălat la mașina de spălat automată. Totuși, având în vedere că acesta poate fi spălat, nu este o problemă atât de mare. Materialul este din fibre naturale care lasă pielea să respire, ceea ce înseamnă că poate fi deteriorat în mașina de spălat.

Recenzie Sport Juniors

Recenzie Sport Juniors

Avantaje
 • 3 poziții de înclinare a spătarului
 • Centură cu prindere în 5 puncte
 • Măsuță detașabilă
 • Accesorii pentru părinte detașabile
 • Copertină reglabilă cu fereastră
Contra
 • Mânerele nu sunt suficient de înalte
 • Coșul de cumpărături este mic

Căruciorul Juniors oferă susținerea perfectă copilului în timpul plimbărilor, indiferent de locul în care îl duci. Acesta are centură de prindere în 5 puncte și frâna de pe roțile din spate conferă siguranța de care cel mic are nevoie, chiar și atunci când este agitat. De asemenea, acesta are și o măsuță detașabilă care îți va fi la îndemână în timpul plimbărilor mai lungi.

Chiar dacă acesta are mânere scurte, incomode pentru oamenii foarte înalți, iar coșul de cumpărături susține numai 3 kilograme, căruciorul este foarte comod pentru copil. Acesta mai are o copertină reglabilă cu fereastră, perfectă pentru zilele ploioase și accesorii detașabile pentru părinți.

2Cărucioare pentru copii 3 în 1

Cărucioarele 3 în 1 sunt formare din cărucior, landou și scaun auto sau port bebe. Aceasta este alegerea perfectă pentru părinții care călătoresc mult sau pur și simplu vor să fie pregătiți din toate punctele de vedere pentru transportul copilului cât mai comod. Iată care sunt cele mai bune cărucioare pentru copii 3 în 1 din 2021.

Cel mai bun în general

GB Maris Capri este confortabil, sigur, versatil și îți oferă tot ce ai nevoie atunci când aduci pe lume un copil.

Produs avantajos preț/calitate

Graco Evo Trio este foarte util pentru familiile care trăiesc în mediul urban. Acesta este creat pentru a fi transportat ușor dar și pentru a mări confortul copilului în timpul plimbărilor.

Cel mai ieftin

U-Grow Baby Ride este un cărucior sport ușor, rezistent și foarte confortabil.

Recenzie GB Maris Capri

Test - GB Maris Capri

Avantaje
 • Se atașează și demontează cu un singur click
 • Copertină generoasă
 • Stabil și rezistent
 • Suspensie integrată
 • Comod și sigur, cu protecție laterală
Contra
 • Prețul mare

Copilul are nevoie întotdeauna de ce este mai bun, iar căruciorul 3 în 1 GB Maris Capri este cel mai bun din această categorie. Pachetul conține căruciorul foarte comod care se poate străine cu o singură mână, landoul luxos și confortabil care include o saltea moale, care lasă pielea să respire și scaunul auto care oferă foarte multă siguranță în timpul mersului cu mașina, el fiind reglabil și cu sistem de reclinare încorporat. Astfel, bebelușul tău se va plimba regește oriunde.

GB Maris Capri este foarte comod și pentru părinți, majoritatea părților putându-se atașa și în consecință detașa cu o singură mână. De asemenea, are o copertină generoasă, care îți protejează de soare, ploaie și zăpadă copilul ori de câte ori ieși în oraș. Un punct foarte este suspensia integrată, astfel copilul tău nu va simți pietrele, gropile și nici terenul denivelat în timpul plimbărilor.

Prețul este, într-adevăr, mare, însă GB Maris Capri oferă tot ce ai nevoie la începutul vieții copilului, atunci când vine vorba de mobilitate. În plus, este un trusou foarte comod și sigur. Astfel, nu numai că nu trebuie să te chinuii să îl asamblezi, dar și copilul se va plimba confortabil, ori de câte ori îl scoți, fie în oraș, fie cu mașina.

Recenzie Graco Evo Trio

Recenzie Graco Evo Trio

Avantaje
 • Greutate mică
 • Mâner reglabil
 • Căruciorul și copertina reversibile
 • Roțile se întorc 360 de grade
 • Sac pentru picioare
Contra
 • Cauciucul roților este subțire

Căruciorul Graco Evo Trio este foarte practic. Acesta are doar 6.5 kilograme, iar căruciorul sport poate fi pliat pentru a încăpea în spații mici. De asemenea, atât căruciorul câr și copertina sunt reversibile, astfel încât poți schimba poziția de mers a copilului fără să îl deranjezi.

Roțile se întorc la 360 de grade, ceea ce înseamnă că este foarte ușor de manevrat. Unii părinți au notat că învelișul de cauciuc de pe roți este subțire. Însă, dacă nu pui foarte multe frâne, nu vei vedea diferența. De asemenea, având în vedere că acest cărucior are suspensii, copilul nu va fi deranjat de denivelările asfaltului.

Căruciorul Graco Evo Trio are și husă e ploaie și sac pentru picioare care îi va ține cald micuțului la temperaturi scăzute. Scaunul de mașină vine cu adaptor, ceea ce înseamnă că îl vei putea prinde pe bancheta oricărui tip de mașină.

Recenzie U-Grow Baby Ride

Carucior Sport U-Grow Baby Ride, Albastru

Avantaje
 • Bară de protecție detașabilă
 • Capotină cu fereastră
 • Suport de picioare reglabil
 • Pliere compactă, sub formă de troller
 • Suspensii pe toate roțile
Contra
 • Coșul de cumpărături este mic

Căruciorul sport U-Grow Baby Ride este foarte practic pentru părinți și comod pentru copil. Spătarul este reglabil până la 160 de grade, ceea ce înseamnă că micuțul va dormi liniștit. Îl vor ajuta și suspensiile pe toate roțile care absorb șocurile unui teren denivelat. Suportul pentru picioare este reglabil, ceea ce aduce un plus de confort copilului. De asemenea, având o centură de prindere în cinci puncte îți vei putea plimba copilul în siguranță.

Acest cărucior este foarte practic și pentru părinți. El se pliază cu o simplă mișcare, luând forma unui troller, ceea ce înseamnă că este foarte simplu de depozitat. Are și un mâner de transport, ceea ce este un avantaj. Capotina are o fereastră amplă pentru a-l urmări pe micuț dar și o extensie a acesteia care îl va proteja de soare. Într-adevăr, coșul de cumpărături nu este foarte mare, însă cu siguranță îți vor încăpea bagajul copilului și o plasă de cumpărături.

3Cărucioare pentru copii standard

Cărucioarele pentru copii standard sunt create pentru plimbări scurte și nu au foarte multe accesorii pe lângă coșul de cumpărături și în unele cazuri geanta mămicii. Acestea au de cele mai multe ori șezutul reversibil. Iată care sunt cele mai bune cărucioare standard din 2021.

Cel mai bun în general

Căruciorul Quinny Zapp Flex vine în întâmpinarea părinților cu diferite calitățile care le fac plimbările mult mai plăcute. Este perfect pentru plimbările în mediu urban.

Produs avantajos preț/calitate

Kraus Clasic este un cărucior confortabil, comod, ușor de manevrat de părinți, care transformă plimbările alături de copil într-o plăcere.

Cel mai ieftin

Un cărucior de calitate perfect pentru ieșirile zilnice în aer liber.

Recenzie Quinny Zapp Flex

Recenzie Quinny Zapp Flex

Avantaje
 • Pliere compactă cu tot cu scaunul de cărucior montat
 • Reversibil
 • Sistem de frânare centralizat
 • Suspensie pe roțile din spate
 • 3 poziții de înclinare a spătarului
Contra
 • Accesoriile trebuie cumpărate

Quinny Zapp Flex este un cărucior modern, ușor de folosit și foarte comod. Cele 3 poziții ale spătarului oferă o poziție corectă a copilului indiferent de activitate. Suspensiile, de asemenea, nu îl zdruncină și nici nu îl agită pe cel mic.

Poziția copilului este reversibilă, prin urmare, poți să îi schimbi direcția corpului fără să îl deranjezi. Căruciorul are un sistem de frânare centralizat, două manete pentru a opri roțile și pentru a le da drumul. Astfel, cel mic va fi mereu în siguranță.

Un dezavantaj este faptul că trebuie să cumperi accesoriile, cum ar fi suportul de pahar, reductorul la naștere sau geanta de scutece. Însă, având în vedere că materialele sunt de foarte bună calitate și în consecință scumpe, se poate înțelege această cerință. Quinny Zapp Flex se pliază foarte ușor, fără să fie nevoie să îndepărtezi șezutul.

Recenzie Kraus Clasic

Carucior Kraus Clasic Diamonds Brown,Krausman

Avantaje
 • Compact
 • Suspensie reglabilă
 • Spătar rabatabil
 • Aerisit
 • Apărătoare ploaie și insecte
Contra
 • În mașină copertinele se boțesc

Kraus Clasic este un cărucior standard foarte comod și practic pentru părinți. Acesta este compact și ușor de manevrat. Cu un singur click îl strângi sau desfaci, după necesitate. El este compact, astfel încât îți va fi ușor să intri cu el în lift dar și să îl depozitezi în portbagajul mașinii. Trebuie să ai grijă atunci când îl pui în portbagaj, deoarece fibrele naturale se boțesc. Coșul de cumpărături este amplu și poate fi accesat din orice parte a căruciorului, fără să deranjezi copilul.

În ceea ce privește confortul copilului, Kraus Clasic are spătar rabatabil, deci copilul poate dormi liniștit atunci când iese la plimbare. Căruciorul este aerisit și are mai multe copertine ample care protejează copilul de ploaie, soare, vânt și ninsoare. Astfel, plimbarea este foarte confortabilă. De asemenea, suspensia este reglabilă și adaptabilă la condițiile drumului. Prin urmare, indiferent unde plimbi copilul, acesta nu va fi zdruncinat de gropi, pietre, sau teren accidentat.

Recenzie Wunderkid Caiman

Cărucioare pentru copii standard

Avantaje
 • Spătar ajustabil în patru poziții cu o singură mână
 • Suport de picioare ajustabil în trei poziții
 • Sistem de prindere în 5 puncte cu întăritor pentru umerii bebelușului
 • Frână pe roțile din spate
 • Husă specială pentru picioare
Contra
 • Șezut tare

Wunderkid Caiman este un cărucior robust și confortabil pentru copil. Acesta are un spătar ajustabil în patru poziții, perfecte pentru fiecare moment al zilei. Suportul de picioare este și el ajustabil, astfel ca micuțul să stea cât mai comod. Ambele funcții pot fi acționate foarte simplu, cu o mână, de către părinte. Wunderkid Caiman vine cu o husă specială creată pentru picioare, perfectă pentru sezonul rece, astfel ca celui mic să nu îi înghețe niciodată picioarele.

Cadrul este ușor și modern, la îndemâna părinților. Sistemul de frânare este acționat prin apăsarea pedalei de la roțile din spate. Roțile, fiind destul de mari, absorb denivelările asfaltului, ceea ce înseamnă că micuțul se va plimba fără a fi zdruncinat. Unii părinți au reclamat că șezutul este rigid și tare. Însă, acest aspect poate fi corectat cu ajutorul unei perne.

4Cum alegi un cărucior pentru copii

Căruciorul este echipamentul de care copilul tău are nevoie de la începutul vieții până când poate să meargă, la 3-4 ani. Dar cu atât de multe variante de cărucioare de copii pe piață este greu să faci o alegere perfectă pentru micuțul tău. Trebuie să ai în vedere ce stil de viață ai și în consecință pe unde îl vei plimba, ce fel de accesorii vrei să aibă și nu în ultimul rând, cât de confortabil este pentru micuț. Ca să nu trebuiască să cumperi mai multe cărucioare, iată ce trebuie să ai în vedere.

Tipul de cărucior pentru copii

Toate cărucioarele sunt create pentru comoditatea copilului. Însă, atunci când faci o astfel de investiție trebuie să te gândești și la felul în care îți place ție să petreci timpul alături de micuțul tău. Iată care sunt tipurile de cărucioare de pe piață.

Căruciorul  standard

Avantaje
 • Versatil, dacă are spătarul rabatabil
 • Ușor de manevrat
 • Spațiu de depozitare
Contra
 • Mânerele nu sunt ajustabile în cele mai multe cazuri
 • Nu are multe accesorii

Cărucior sport

Avantaje
 • Ușor de manevrat
 • Pliabil
 • Moderne
 • Frână bună
Contra
 • Ocupă mult spațiu atunci când sunt pliate
 • Sunt puțin scumpe

Cărucioare 3 în 1

Avantaje
 • Scaunul pentru mașină și landoul se detașează din cărucior
 • Sistemul de prindere este compatibil cu majoritatea mașinilor
 • Este foarte confortabil
 • Are spațiu de depozitare
Contra
 • Sunt voluminoase dacă nu este scos șezutul
 • Sunt scumpe

Siguranța căruciorului

Dar nu numai tipul de cărucior este important ci și caracteristicile care îi vor ușura viața atunci când ieși cu copilul la plimbare. Iată ce calități trebuie să aibă un cărucior de copil bun.

 • Rezistența și siguranța – Copilul tău nu trebuie să se simtă confortabil în cărucior dar și să fie în siguranță pe toată perioada plimbării. Înainte de cumpăra un cărucior trebuie să verifici:
 • Cadrul – trebuie să fie stabil, cu sisteme de prindere rezistente
 • Hamul – O centură de siguranță cu prindere în 5 punte îl va ține pe micuț departe de căzături atunci când se agită
 • Frâne – Trebuie să fie rezistente
 • Roți – Rezistente, din materiale de calitate care să absoarbă șocurile și denivelările asfaltului

Confortul

Odată ce te-ai asigurat că bebelușul este în siguranță trebuie să ai în vedere confortul lui dar și a celui care îl scoate la plimbare. Prin urmare, trebuie să ai în vedere:

 • Interiorul – Trebuie să fie capitonat confortabil, moale dintr-un material care lasă pielea să respire.
 • Înălțimea mânerelor – Trebuie să aibă înălțime reglabilă sau una confortabilă pentru părinte
 • Mânere reversibile – Vei putea plimba copilul cu spatele la tine, iar atunci când te așezi să îl supraveghezi,căruciorul poate fi inversat, astfel încât cel mic să fi cu fața la tine
 • Manevrabilitatea – Căruciorul trebuie să oprească repede și să ia curbe strânse fără să deranjeze copilul
 • Greutatea – Cu cât este mai ușor, cu atât mai bine te vei descurca când va trebui să îl dci în casă

Flexibilitatea

Indiferent de tipul de cărucior pe care îl alegi acesta trebuie să fie flexibil. Cu alte cuvinte, trebuie să se plieze cât mai compact pentru a ocupa cât mai puțin spațiu dar și pentru a nu fi incomod atunci când trebuie să îl urci în casă după plimbare.

Iar rabatarea este importantă pentru folosirea îndelungată a căruciorului. Dacă copilul doarme, spătarul trebuie ajutat. De asemenea, pe măsură ce acesta crește, are nevoie de mai mult spațiu. Iar acest lucru se realizează rabatând spătarul.

Accesorii

Accesoriile căruciorului îți fac viața mai ușoară. Iată ce nu trebuie să lipsească unui cărucior pentru copii.

 • Spațiu de depozitare cumpărături sau geantă
 • Geantă pentru accesorii și scutece
 • Husă pentru ploaie
 • Copertină de iarnă și de vară
 • Suport pentru biberon
 • Suport pentru jucării
 • Apărătoare de insecte

Dincolo de toate, trebuie să investești în calitatea căruciorului pentru copil, chiar dacă asta înseamnă că vei scoate mai mulți bani din buzunar. Pe lângă siguranță și flexibilitate și accesoriile te vor ajuta foarte mult. Din acest motiv părinții preferă să investească în cărucioare 3 în 1.

De asemenea, un cărucior de calitate superioară va putea fi folosit fără probleme până când copilul începe să meargă. Iar un copil comod este un copil fericit și liniștit.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.9 (94 voturi)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site.

Articole similare