Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024

13. 3. 2024 actualizat

Plănuiești să îți întemeiezi o familie sau ai primit deja vestea că vei fi părinte? Ei bine, trebuie să te pregătești foarte bine pentru venirea pe lume a micuțului. Iar una dintre primele investiții trebuie să fie căruciorul pentru copii. O simplă căutare pe internet îți va spune că există multe tipuri de cărucioare pentru copii pe piață. Prin urmare, alegerea căruciorului perfect pentru copilul tău poate deveni dificilă.

Ce alegi între un cărucior standard și un cărucior 3 în 1? Care este diferența dintre ele și mai ales cât de confortabile vor fi pentru copil dar și pentru tine îți putem spune noi. De asemenea, aici vei găsi și toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege cel mai bun cărucior pentru copilul tău. Iată care sunt cele mai bune cărucioare pentru copii.

Cărucioare pentru copii sport

Cărucioarele sport pentru copii sunt micuțe, flexibile și foarte ușor de manevrat. Acestea sunt create pentru părinții activi care vor să fie însoțiți de copilul lor oriunde merg. Iată care sunt cele mai bune cărucioare sport de copii, pentru fiecare buget.

Cel mai bun în general

Cu un design modern și o construcție robustă, acest cărucior este ideal pentru familiile care sunt mereu în mișcare.

Produs avantajos preț/calitate

Cărucior sport confortabil și versatil ce oferă stabilitate pe toate categoriile de drumuri și un confort sporit micuțului.

Cel mai ieftin

Combină confortul, siguranța și un design atractiv, ideal pentru plimbările zilnice.

Recenzie: Leclerc Hexagon

Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024 – Carucioare pentru copii sport Leclerc Hexygon Produs calitativ

Avantaje
 • Pliere compactă cu o singură mână
 • Suspensii pe toate roțile
 • Reglarea spătarului pe 3 poziții până la orizonatlă
 • Capotină pliabilă SPF 50+
 • Puncte de prindere geantă înfășat
 • Sistem de prindere al centurii cu magnet
Contra
 • Prețul ridicat

Pentru părinții care caută un cărucior sport practic, elegant și confortabil pentru copilul lor, căruciorul Leclerc Hexagon este o alegere excelentă. Designul său modern, creat de renumitul designer olandez Christian Lagerwaard, îmbină estetica avangardistă cu funcționalitatea, făcând fiecare plimbare o experiență plăcută atât pentru copil, cât și pentru părinte. Cu premii în categoria cărucioare compact-fold și cărucioare ușoare de la Made for Mums 2021, Leclerc Hexagon se distinge prin calitatea și inovația sa în design.

Un aspect remarcabil al căruciorului Leclerc Hexagon este ușurința și comoditatea în utilizare. Sistemul automat de pliere, care se acționează printr-un simplu apăsat pe buton, face ca manevrarea căruciorului să fie posibilă chiar și cu o singură mână, un avantaj major pentru părinții care adesea se află în situații în care trebuie să țină copilul în brațe sau să transporte alte obiecte. Cadrul căruciorului, fabricat din aluminiu, este extrem de ușor, cântărind doar 6.6 kg, făcându-l ideal pentru transport și călătorii, fiind ușor de manevrat în orice situație.

Confortul și siguranța copilului sunt esențiale, iar Leclerc Hexagon răspunde acestor nevoi cu brio. Dotat cu un spătar reglabil în 3 poziții, inclusiv orizontală, permite copilului să stea sau să doarmă confortabil în timpul plimbărilor. Centura de siguranță în 5 puncte, cu prindere magnetică, asigură o fixare sigură și ușor de utilizat. În plus, capotina extensibilă cu protecție solară SPF +50 și sistem de ventilație din plasă oferă protecție și confort optim în zilele însorite sau în cele mai calde. Toate aceste caracteristici, alături de durabilitatea și designul său sofisticat, fac din căruciorul Leclerc Hexagon alegerea ideală pentru părinții moderni, activi și conștienți de nevoile și confortul copilului lor.

Recenzie: COCCOLLE MICIO

Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024 – COCCOLLE MICIO Prețuri medii

Avantaje
 • Design stabil
 • Ideal încă din prima zi de viață a bebelușului
 • Materiale fiabile, ușoare și durabile
 • Roți pivotante prevăzute cu sistem de frânare
 • Deeplasare rapidă chiar și pe cele mai anevoioase categorii de drumuri
Contra

  COCCOLLE MICIO este un cărucior sport menit să facă plimbările mult mai simple și mai sigure. Datorită cadrului de aluminiu și a celorlalte materiale robuste din alcătuire, acest cărucior are o greutate redusă și o fiabilitate sporită, oferindu-ți inclusiv posibilitatea de a-l manevra cu o singură mână, de a-l deplia și a-l strânge la nevoie.

  Prețul este unul pe măsură, dar se va transforma într-o investiție optimă, pe termen lung, pentru siguranța și confortul copilului tău chiar și în plimbările care presupun cele maia nevoioase drumuri și condiții. Se va bucura de un somn liniștit datorită șezutului reglabil pe mai multe poziții și totodată, coșul de cumpărături integrat îți va permite inclusiv să faci shopping fără griji.

  Recenzie: Chipolino Amaya

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024 – Carucioare pentru copii sport Chiolino Amaya Lucruri accesibile

  Avantaje
  • Cadru ușor
  • Pliere tip umbrelă
  • Copertină pliabilă
  • Mâner confortabil
  • Coș de cumpărături spațios
  Contra
  • Nu este recomandat pentru teren accidentat

  Căruciorul sport Chipolino Amaya reprezintă o alegere excelentă pentru părinții moderni care caută un cărucior practic, ușor și confortabil pentru copilul lor, în spațiul urban. Una dintre caracteristicile principale este designul său compact și ușor, care facilitează atât plierea cu o singură mână, cât și transportul. Aceasta este o calitate indispensabilă pentru părinții activi care călătoresc frecvent sau care se confruntă cu spații de depozitare restrânse. Dimensiunile pliate ale căruciorului Chipolino Amaya, de doar 110 x 24 x 19 cm, îl fac ideal pentru depozitarea în apartamente mai mici sau în portbagajul mașinii.

  Pe lângă aspectul său ergonomic, căruciorul Amaya asigură siguranța și confortul copilului. Echipat cu o centură de siguranță cu prindere în 5 puncte și bureți moi pentru umeri, asigură că fiecare plimbare este atât sigură, cât și confortabilă pentru cei mici. Copertina pliabilă oferă protecție împotriva soarelui și a vântului, asigurând că micuțul este protejat în diverse condiții meteorologice. În plus, coșul de cumpărături spațios este extrem de util pentru părinți, oferind spațiu amplu pentru toate esențialele necesare în timpul plimbărilor.

  Practicitatea și ușurința de utilizare a căruciorului Chipolino Amaya sunt completate de designul său elegant și de calitatea construcției. Fabricat conform standardului European EN 1888-1 și A1:2022, acest cărucior nu doar că arată bine, dar este și construit să dureze. Greutatea sa de doar 4,9 kg îl face unul dintre cele mai ușoare cărucioare disponibile pe piață, fără a sacrifica stabilitatea sau durabilitatea. Acesta este motivul pentru care recomandăm cu încredere căruciorul Chipolino Amaya părinților care doresc o soluție simplă, sigură și stilată pentru plimbarea copilului lor.

  Cărucioare pentru copii 3 în 1

  Cărucioarele 3 în 1 sunt formare din cărucior, landou și scaun auto sau port bebe. Aceasta este alegerea perfectă pentru părinții care călătoresc mult sau pur și simplu vor să fie pregătiți din toate punctele de vedere pentru transportul copilului cât mai comod. Iată care sunt cele mai bune cărucioare pentru copii 3 în 1 din 2021.

  Cel mai bun în general

  Un sistem complet de călătorie pentru bebeluși, oferind confort, siguranță și stil.

  Produs avantajos preț/calitate

  Alegerea perfectă pentru părinții care caută o soluție de călătorie completă, care să combine siguranța și confortul.

  Cel mai ieftin

  Sistem care combină scoica și landoul, oferind o experiență optimă pentru bebelușul tău atât în timpul plimbărilor clasice, cât și în mașină.

  Recenzie: Peg Perego Book SLK 0

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024 – Carucioare pentru copii 3 in 1 Peg Perego Produs calitativ

  Avantaje
  • Landou cu picioare extensibile
  • Confecționat din materiale de calitate
  • Roți din cauciuc siliconat cu rulmenți cu bine
  • Buton pentru schimbarea direcției de mers
  • Pliere compactă
  • Scaun de mașină sigur cu prindere în 5 puncte
  Contra
  • Prețul ridicat

  Căruciorul 3 în 1 Peg Perego Book SLK 0 se distinge prin combinația sa de funcționalitate, siguranță și stil italian rafinat, fiind o soluție excelentă pentru familiile moderne. Datorită designului elegant și a detaliilor atent lucrate, acest cărucior nu este doar un mijloc de transport pentru copil, ci și o declarație de stil. Landoul Culla Elite, inclus în set, se remarcă printr-o croială fină și inserții moderne, oferind un mediu confortabil și sigur pentru bebeluș, ideal pentru primele luni de viață. Această abordare estetică, îmbinată cu un design ergonomic, transformă fiecare plimbare într-o experiență plăcută atât pentru copil, cât și pentru părinte.

  Agilitatea și ușurința de manevrare sunt aspecte esențiale pentru un cărucior, iar Peg Perego Book SLK 0 le îndeplinește cu succes. Cu o lățime de doar 51 cm și dotat cu amortizoare, acest cărucior se manevrează ușor prin oraș și aglomerări urbane, trecând cu succes chiar și testul liftului. Sistemul de pliere compact îl transformă într-o opțiune ideală pentru părinții mereu în mișcare, oferindu-le posibilitatea de a trece rapid de la plimbare la călătorii cu mașina sau chiar cu avionul.

  În ceea ce privește siguranța, scaunul auto Primo Viaggio SLK, inclus în set, este omologat conform standardului ECE R129/03, garantând călătorii în siguranță pentru copil în mașină. Scaunul permite copilului să călătorească în poziția rear-facing, considerată cea mai sigură, până când atinge înălțimea de 87 cm și greutatea de 13 kg. În plus, testele de siguranță efectuate de ADAC și alte instituții relevante, cu calificativul „Good” (Bun), conferă părinților încrederea că aleg cea mai bună opțiune pentru protecția copilului lor. Alegând căruciorul 3 în 1 Peg Perego Book SLK 0, părinții beneficiază de un produs complet, sigur și stilat, care îndeplinește toate cerințele pentru o călătorie confortabilă și elegantă a micuților lor.

  Recenzie: Set 3 in 1 Glory

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024 – Carucioare pentru copii 3 in 1 Glory Prețuri medii

  Avantaje
  • Coșul auto se poate fixa pe cadrul căruciorului
  • Ușor de montat, demontat și pliat
  • 4 roți mari din EVA
  • Coș încăpător pentru bagaje
  • Spătarul căruciorului este reglabil
  Contra
  • Copertina nu este tratată SPF
  • Mânerul se cojește în timp

  Căruciorul Set GLORY 3 în 1 este o soluție excelentă pentru părinții care caută un sistem complet de călătorie pentru copilul lor, de la naștere până la vârsta de 4 ani. Acest sistem include un landou confortabil, un scaun auto ușor de manevrat și un cărucior sport reversibil cu o multitudine de funcționalități. Unul dintre avantajele majore ale acestui cărucior este adaptabilitatea sa: toate elementele se pot monta sau demonta rapid și ușor pe cadru, permițând părinților să treacă fără efort de la o configurație la alta. Aceasta înseamnă că părinții pot utiliza căruciorul în diferite etape ale creșterii copilului, făcându-l o alegere economică și practică.

  Construcția căruciorului din aluminiu ușor, combinată cu roțile mari și sistemul de amortizare, asigură o manevrare ușoară și un confort sporit pentru copil. Dimensiunile compacte atunci când este pliat, împreună cu mecanismul de pliere tip carte, fac din acest cărucior o opțiune excelentă pentru părinții care călătoresc des sau au spațiu de depozitare limitat. De asemenea, detaliile cum ar fi mânerul îmbrăcat în PU leather cu suport de biberon, coșul spațios pentru bagaje și roțile din material EVA, care absorb șocurile, adaugă un plus de comoditate și funcționalitate.

  Pentru siguranța și confortul bebelușului, Set GLORY vine echipat cu numeroase caracteristici bine gândite. Landoul întărit oferă un mediu sigur și protejat pentru nou-născuți, cu un suport pentru cap reglabil și o salteluță interioară groasă, oferind condiții ideale pentru somn și plimbări liniștite. Scaunul auto, cu copertina detașabilă și mâner reglabil, facilitează transportul copilului, iar sistemul de prindere în 3 puncte asigură siguranța în timpul călătoriilor cu mașina. În plus, căruciorul sport, cu spătarul reglabil în 3 poziții, suportul de picioare ajustabil și bara de protecție detașabilă, asigură confortul și siguranța copilului în orice moment al plimbării. Prin urmare, căruciorul Set GLORY 3 în 1 reprezintă o alegere ideală pentru părinții care doresc un produs versatil, durabil și confortabil pentru copilul lor.

  Recenzie: Chipolino Misty 3 in 1

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024 – Carucioare pentru copii 3 in 1 Chipolino Misty Lucruri accesibile

  Avantaje
  • Cadru ușor și rezistent
  • Șezutul se transfirmă în landou
  • Spătar reglabil în 3 poziții
  • Bară de protecție detașabilă
  • Copertină mare, reglabilă, cu vizor
  Contra
  • Copertina nu este tratată SPF
  • Nu este creat pentru teren accidentat

  Căruciorul Chipolino Misty 3 în 1 reprezintă o soluție excelentă pentru părinții care caută un sistem de călătorie complet, adaptabil nevoilor copilului de la naștere și până la 22 kg. Designul său permite transformarea ușoară a scaunului în landou și viceversa, îl face ideal pentru copiii de toate vârstele. Șezutul reversibil, ce poate fi montat cu fața spre părinte sau spre direcția de mers, oferă flexibilitate și posibilitatea de a menține contactul vizual cu copilul, ceea ce este crucial în primele luni de viață. În plus, spătarul reglabil în trei poziții asigură confortul copilului, fie că doarme sau explorează lumea din jur.

  Pe lângă versatilitatea sa, căruciorul Chipolino Misty pune un mare accent pe siguranța și confortul copilului. Centura de siguranță cu prindere în 5 puncte și bureți pentru umeri asigură călătorii în siguranță, în timp ce copertina mare și reglabilă protejează împotriva elementelor externe. Sistemul de suspensie pe roți și frâna din spate oferă stabilitate și control, asigurând o plimbare lină și plăcută pe diferite suprafețe. Greutatea redusă a cadrului și sistemul de pliere ușor îl fac de asemenea ideal pentru părinții activi, permițând o manevrare și depozitare simplă.

  Scaunul auto inclus în set completează acest sistem 3 în 1, oferind o soluție de transport sigură și confortabilă pentru bebeluși. Acesta este echipat cu o pernă suplimentară pentru cap, mâner reglabil și o bază cu sistem de legănare, toate concepute pentru a oferi confortul maxim pentru copil și ușurință în utilizare pentru părinți. Certificarea ECE R44/04 asigură conformitatea cu standardele europene de siguranță. Astfel, căruciorul Chipolino Misty 3 în 1 se dovedește a fi o alegere inteligentă pentru părinții care doresc un produs multifuncțional, sigur și confortabil pentru creșterea copilului lor.

  Cărucioare pentru copii standard

  Cărucioarele pentru copii standard sunt create pentru plimbări scurte și nu au foarte multe accesorii pe lângă coșul de cumpărături și în unele cazuri geanta mămicii. Acestea au de cele mai multe ori șezutul reversibil. Iată care sunt cele mai bune cărucioare standard din 2021.

  Cel mai bun în general

  Cărucior standard, cu majoritatea componentelor reglabile pe înălțime. Are trei poziții de înclinare și poate fi așezat orizontal.

  Produs avantajos preț/calitate

  Partenerul perfect pentru călătorii și activitățile zilnice, oferind confort și siguranță copilului în orice mediu.

   

  Cel mai ieftin

  Ideal pentru plimbări zilnice, excursii în parc sau chiar aventuri mai lungi.

  Recenzie Charley Desert Pink

  Carucior Charley Desert Pink Cărucioare pentru copii standard Produs calitativ

  Avantaje
  • Compact
  • Reglabil
  • Textile premium
  • Copertină cu protecție ultraviolete
  • Coș cumpărături mare
  Contra
  • Accesoriile trebuie cumpărate separat

  Charley Desert Pink este căruciorul pentru copii potrivit pentru orice fel de vreme. Husa de ploaie, plasa împotriva insectelor și suportul de pahar sunt perfecte pentru o plimbare în siguranță. Dimensiunile și greutatea sunt reduse, astfel încât căruciorul nu va fi o povară atunci când va trebui să urcați în apartament.

  Avantajul principal al acestui cărucior este versatilitatea. Charley Desert Pink se transformă cu ușurință în pătuț atunci când este nevoie, sistemul beneficiind de trei poziții de reglare. De asemenea, pe cadru se pot monta cu ușurință landoul sau scaunul auto, achiziționate separat.

  Calitatea materialelor este excelentă. Scaunul cu poziționare înaltă este căptușit cu material textil de înaltă calitate, ușor de curățat. Roțile sunt dotate cu rulmenți care permit o deplasare mult mai ușoară, dar și cu suspensii independente pentru ca cel mic să nu simtă denivelările din asfalt.

  Recenzie: Silver Cross Jet 3

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024 – Carucioare pentru copii classic Silver cros jet Prețuri medii

  Avantaje
  • Ușor de manevrat, perfect pentru călătorii
  • Spătar reglabil în mai multe poziții
  • Închideri magnetice
  • Capotină detașabilă SPF 50+
  • Roți pivotante cu sistem de frânare
  Contra
  • Suspensia ar putea fi mai bună

  Căruciorul Silver Cross Jet 3 este o opțiune excelentă pentru părinții care caută un cărucior compact, ușor și stilat, potrivit pentru viața urbană și călătorii. Cu o greutate de doar 5.9 kg și un sistem de pliere ultra-compact, căruciorul Silver Cross Jet 3 este ideal pentru părinții care se deplasează frecvent, fie că este vorba de plimbări zilnice prin oraș sau călătorii cu avionul.

  Avantajul său principal este portabilitatea, fiind aprobat ca bagaj de cabină de majoritatea companiilor aeriene și având capacitatea de a fi tras ca un troler în modul pliat. Acest lucru simplifică enorm deplasările și reduce stresul asociat cu călătoriile cu copiii mici.

  Adaptabilitatea căruciorului Silver Cross Jet 3 îl face o alegere practică și pe termen lung. Potrivit de la naștere și până la aproximativ 3-4 ani, căruciorul are un spătar reglabil în mai multe poziții, inclusiv complet orizontală, permițând astfel ca acesta să fie folosit pe măsură ce copilul crește. Designul său modern și elegant, accentuat de pielea vegană moale și detaliile cromate, adaugă o notă de stil, făcându-l nu doar practic, ci și atrăgător din punct de vedere estetic. Caracteristici suplimentare, cum ar fi capotina extensibilă cu protecție solară UPF50+ și fereastra din plasă, asigură confortul și protecția copilului în toate anotimpurile.

  În plus, cataramele magnetice Genius oferă părinților ușurință în utilizare, cu închideri rapide și sigure. Această funcție, împreună cu frâna de picior ușor accesibilă și roțile pivotante cu sistem de blocare, crește nivelul de comoditate și siguranță în utilizarea căruciorului. De asemenea, posibilitatea de a transforma căruciorul într-un sistem de călătorie, adăugând scoica auto Silver Cross Dream i-Size, face din Silver Cross Jet 3 o alegere versatilă pentru toate nevoile de deplasare ale părinților.

  Recenzie: Graco Myavo Clover

  Cele mai bune cărucioare pentru copii din 2024 – Carucioare pentru copii classic Graco Myavo Lucruri accesibile

  Avantaje
  • Ușor de manevrat, perfect pentru călătorii
  • Foarte ușor, 5,8 kg
  • Capotină mare cu SPF 50+
  • Sistem de centuri reglabil în 3 sau 5 puncte
  • Coș de cumpărături mare și accesibil
  Contra
  • Roți mici
  • Capotina nu are fereastră

  Căruciorul Graco Myavo Clover, cu o greutate de doar 5.8 kg și un sistem de pliere automat, ușor de utilizat cu o singură mână, acest cărucior este perfect pentru părinții activi. Plierea sa compactă și starea stabilă în modul pliat, împreună cu bara de protecție care se transformă într-un maner de transport, fac din Graco Myavo un cărucior ideal pentru călătorii, plimbări prin oraș sau utilizarea în transportul public.

  Comfortul copilului este esențial, iar Graco Myavo Clover îl asigură printr-un spătar reglabil în multiple poziții, inclusiv complet orizontal, ideal pentru nou-născuți și pentru momentele de somn ale copilului. Suportul ajustabil pentru picioare adaugă un plus de confort, iar capotina mare cu protecție UPF 50+ protejează copilul de soare. Designul modern al capotinei adaugă o notă de eleganță și face din acest cărucior un accesoriu la modă pe străzile orașului.

  Aspectele legate de siguranță sunt bine îngrijite, cu un sistem de centuri reglabil în 3 sau 5 puncte și o frână de picior ușor accesibilă. Roțile frontale pivotante 360° oferă manevrare ușoară prin spații înguste, făcându-l ideal pentru plimbările prin parcuri aglomerate sau centre comerciale. În concluzie, căruciorul Graco Myavo Clover este o alegere excelentă pentru părinții care doresc un produs ușor, practic.

  Cum alegi un cărucior pentru copii

  Căruciorul este echipamentul de care copilul tău are nevoie de la începutul vieții până când poate să meargă, la 3-4 ani. Dar cu atât de multe variante de cărucioare de copii pe piață este greu să faci o alegere perfectă pentru micuțul tău. Trebuie să ai în vedere ce stil de viață ai și în consecință pe unde îl vei plimba, ce fel de accesorii vrei să aibă și nu în ultimul rând, cât de confortabil este pentru micuț. Ca să nu trebuiască să cumperi mai multe cărucioare, iată ce trebuie să ai în vedere.

  Tipul de cărucior pentru copii

  Toate cărucioarele sunt create pentru comoditatea copilului. Însă, atunci când faci o astfel de investiție trebuie să te gândești și la felul în care îți place ție să petreci timpul alături de micuțul tău. Iată care sunt tipurile de cărucioare de pe piață.

  Căruciorul  standard

  Avantaje
  • Versatil, dacă are spătarul rabatabil
  • Ușor de manevrat
  • Spațiu de depozitare
  Contra
  • Mânerele nu sunt ajustabile în cele mai multe cazuri
  • Nu are multe accesorii

  Cărucior sport

  Avantaje
  • Ușor de manevrat
  • Pliabil
  • Moderne
  • Frână bună
  Contra
  • Ocupă mult spațiu atunci când sunt pliate
  • Sunt puțin scumpe

  Cărucioare 3 în 1

  Avantaje
  • Scaunul pentru mașină și landoul se detașează din cărucior
  • Sistemul de prindere este compatibil cu majoritatea mașinilor
  • Este foarte confortabil
  • Are spațiu de depozitare
  Contra
  • Sunt voluminoase dacă nu este scos șezutul
  • Sunt scumpe

  Siguranța căruciorului

  Dar nu numai tipul de cărucior este important ci și caracteristicile care îi vor ușura viața atunci când ieși cu copilul la plimbare. Iată ce calități trebuie să aibă un cărucior de copil bun.

  • Rezistența și siguranța – Copilul tău nu trebuie să se simtă confortabil în cărucior dar și să fie în siguranță pe toată perioada plimbării. Înainte de cumpăra un cărucior trebuie să verifici:
  • Cadrul – trebuie să fie stabil, cu sisteme de prindere rezistente
  • Hamul – O centură de siguranță cu prindere în 5 punte îl va ține pe micuț departe de căzături atunci când se agită
  • Frâne – Trebuie să fie rezistente
  • Roți – Rezistente, din materiale de calitate care să absoarbă șocurile și denivelările asfaltului
  Sfatul nostru

  Siguranța este cea mai mare prioritate atunci când călătorești cu un copil. Te putem ajuta să alegi cel mai bun scaun auto pentru copii, iar tot ce trebuie să faci e să arunci un ochi și peste acest articol.

  Confortul

  Odată ce te-ai asigurat că bebelușul este în siguranță trebuie să ai în vedere confortul lui dar și a celui care îl scoate la plimbare. Prin urmare, trebuie să ai în vedere:

  • Interiorul – Trebuie să fie capitonat confortabil, moale dintr-un material care lasă pielea să respire.
  • Înălțimea mânerelor – Trebuie să aibă înălțime reglabilă sau una confortabilă pentru părinte
  • Mânere reversibile – Vei putea plimba copilul cu spatele la tine, iar atunci când te așezi să îl supraveghezi,căruciorul poate fi inversat, astfel încât cel mic să fi cu fața la tine
  • Manevrabilitatea – Căruciorul trebuie să oprească repede și să ia curbe strânse fără să deranjeze copilul
  • Greutatea – Cu cât este mai ușor, cu atât mai bine te vei descurca când va trebui să îl dci în casă

  Flexibilitatea

  Indiferent de tipul de cărucior pe care îl alegi acesta trebuie să fie flexibil. Cu alte cuvinte, trebuie să se plieze cât mai compact pentru a ocupa cât mai puțin spațiu dar și pentru a nu fi incomod atunci când trebuie să îl urci în casă după plimbare.

  Iar rabatarea este importantă pentru folosirea îndelungată a căruciorului. Dacă copilul doarme, spătarul trebuie ajutat. De asemenea, pe măsură ce acesta crește, are nevoie de mai mult spațiu. Iar acest lucru se realizează rabatând spătarul.

  Accesorii

  Accesoriile căruciorului îți fac viața mai ușoară. Iată ce nu trebuie să lipsească unui cărucior pentru copii.

  • Spațiu de depozitare cumpărături sau geantă
  • Geantă pentru accesorii și scutece
  • Husă pentru ploaie
  • Copertină de iarnă și de vară
  • Suport pentru biberon
  • Suport pentru jucării
  • Apărătoare de insecte
  Sfatul nostru

  Atunci când copilul tău se joacă sau doarme pe scaunul din spate al mașinii, îți poți continua drumul liniștit și să-l supraveghezi în același timp, folosind tehnologia de ultimă generație. Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune sisteme de monitorizare, dar și numeroase comparații și informații utile care să te ghideze să-l alegi pe cel potrivit nevoilor tale.

  Dincolo de toate, trebuie să investești în calitatea căruciorului pentru copil, chiar dacă asta înseamnă că vei scoate mai mulți bani din buzunar. Pe lângă siguranță și flexibilitate și accesoriile te vor ajuta foarte mult. Din acest motiv părinții preferă să investească în cărucioare 3 în 1.

  De asemenea, un cărucior de calitate superioară va putea fi folosit fără probleme până când copilul începe să meargă. Iar un copil comod este un copil fericit și liniștit.

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.8 (107 voturi)

  Autorul articolului

  Lavinia Calin
  Lavinia Calin

  Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

  Articole similare