Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Altele

Cele mai bune compresoare auto din 2024

28. 12. 2022 actualizat

Compresorul auto îți poate salva viața, deși nu îți dai seama. În momentul în care faci o pană pe câmp, într-o zonă fără semnal de telefonie, un compresor auto îți poate umfla roata în câteva minute pentru ca tu să-ți poți continua drumul. Într-o zi cu vreme obișnuită nu ar fi o problemă, dar pe furtună sau viscol, repararea unei roți în astfel de condiții aduce riscuri ce pot fi evitate.

Cel mai bun în general

Compresor auto cu adaptor pentru rețeaua de acasă, poate fi folosit atât pe drum, cât și în garaj. Presiune reglabilă. Afișaj digital cu funcție de oprire automată.

Produs avantajos preț/calitate

Compresor auto compact, puternic, destinat autoturismelor, SUV-urilor sau motocicletelor.

Cel mai ieftin

Un compresor auto compact ce te va ajuta cu umflarea anvelopelor sau a obiectelor de plajă.

Compresor auto

Există o gamă variată de compresoare auto pe piață, iar plaja de prețuri este, de asemenea, extinsă. Îți prezentăm câteva produse pentru toate buzunarele, potrivite atât pentru nevoi de bază, cât și pentru cei care așteaptă mai multe de la un compresor auto.

Review: Compresor auto Black&Decker ASI300

Recenzie Compresor auto Black&Decker ASI300

Tip produs: Compresor auto | Alimentare soclu bricheta: 12V | Presiune maximă (bar): 11 | Adaptor pentru brichetă: Da | Display: Digital | Manometru: Da | Altele: Adaptor 230V AC, Funcție de preselectare a presiunii | Greutate (Kg): 1,93 | Preț: 399 lei |

Avantaje
 • Setare prealabilă a presiunii de lucru
 • Oprire automată
 • Funcționează atât la priza de 12 volți (auto) cât și la cea de 220 volți (casă)
 • Presiune maximă de lucru 11 bar
Contra
 • Prețul mare

Acest compresor auto permite stabilirea presiunii maxime (în PSI sau BAR) pentru activitățile ce urmează să le desfășurați. În momentul în care manometrul va citi presiunea prestabilită de dumneavoastră, acesta va opri în mod automat compresorul, eliminând astfel riscurile umflării peste sau sub limita stabilită de dumneavoastră.

Black&Decker ASI300 vine însoțit atât de un adaptor pentru alimentarea de la bricheta auto, cât și de un adaptor pentru curent alternativ de 220 volți, astfel încât puteți folosi compresorul auto chiar și în casă, pentru diferite activități, independent de mașină.

Review: Compresor de aer, digital, 12V, Goodyear GY900017

Cele mai bune compresoare auto din 2021

Tip produs: Compresor auto | Alimentare soclu bricheta: 12V | Presiune maximă (bar): 6,9 | Adaptor pentru brichetă: Da | Display: Digital | Manometru: Da | Preț: 278 lei |

Avantaje
 • Manometru digital
 • Protecție supraîncălzire, suprasarcină
 • Duze adaptoare
 • Lanternă
Contra
 • Furtun scurt

Compresorul de aer, digital, 12V, Goodyear GY900017 este accesoriul auto excelent. Destul de mic pentru a nu ocupa mult spațiu în portbagaj, acesta te va scăpa dintr-o situație nedorită, atunci când rămâi în pană.

Având un piston puternic și un debit mare de lucru, de aproximativ 10 litri pe minut, va reuși să umfle o roată în câteva minute. În plus, aceste avantaje transformă compresorul Goodyear într-o unealtă bună și pentru SUV-uri, motociclete sau furgonete.

Te va ajuta și când pleci în concediu. Duzele suplimentare din pachet sunt bune pentru a umfla cu ușurință saltele pneumatice, mingi și alte accesorii de plajă sau roțile bicicletei. În plus, pachetul vine și cu o geantă din material sintetic, pentru ca locul ocupat de acesta în portbagaj să fie cât mai mic, iar cablurile și accesoriile să nu stea împrăștiate.

Review: Compresor auto Zola

Zola

Tip produs: Compresor auto | Alimentare soclu bricheta: 12V | Presiune maximă (bar): 10 | Adaptor pentru brichetă: Da | Display: Analog | Manometru: Da | Flux de aer (l/min): 27 | Preț: 60 lei

Avantaje
 • Manometru
 • Comutator
 • Format compact
 • Spațiu dedicat cablu și furtun
Contra
 • Presiune de lucru redusă

Dacă ești în căutarea unui compresor auto care să te ajute să umfli anvelopele mașinii și să nu ocupe mult spațiu în portbagaj, Zola este răspunsul. Acest mic compresor oferă o presiune de lucru de 10 bar și are un debit de aer de 27 l/min, ceea ce îl face perfect pentru umflarea anvelopelor auto.

De asemenea, are un furtun de aer  de aproximativ 49 cm lungime și un cablu de alimentare de 280 cm, care ajunge cu ușurință la toate anvelopele. Mai dispune de accesorii pentru umflarea mingilor, a saltelelor sau a altor articole de plajă.

În plus, are un manometru și un comutator pornit/oprit pentru o utilizare ușoară. Zola funcționează cu alimentare de la bricheta auto de 12V. Așadar, fie că ești acasă sau pe drum, Zola este soluția perfectă pentru a menține anvelopele mașinii tale umflate și gata de drum!

Alternative interesante

Compresor auto 628-4×4, 2 cilindri, 200 PSI, 85 l/min (preț: 199 lei)

 • Un monstru cu doi cilindri ce pompează 85 de litri de aer pe minut. Lucrează la o presiune maximă de 150 PSI, alimentarea se face direct de la acumulatorul mașinii iar furtunul spiralat este lung de 6,5 metri.

Cum alegi un compresor auto

Chiar dacă un compresor de aer poate fi folosit în numeroase aplicații, inclusiv pentru uneltele pneumatice, cea mai comună funcție a sa este cea de compresor auto. Chiar și cele mai mici modele te scapă de chinul de a umfla o anvelopă la mână. Așa că, dacă dorești să scapi de corvoada datului la pompă, trebuie să știi ce compresor auto să îți alegi în funcție de nevoile tale.

Compresorul auto este, în sine, o pompă de aer electrică și automatizată. Acesta va umfla anvelopele mai repede decât poate un om, însă poate fi folosit și pentru umflarea saltelelor pe aer sau a mingilor și baloanelor de plajă. Extraopțiunile pe care le oferă compresoarele auto noi precum lanterna, semnalizatorul, manometrul, ecranul digital, presetările de presiune sau funcția de oprire automată sunt chestii mărunte dar care îți fac viața mai ușoară.

Sfatul nostru

Chiar dacă ești un șofer profesionist, multe traiectorii ți se pot părea necunoscute. Ghidul nostru îți arată cum să alegi cel mai bun GPS care să te ghideze în orice călătorie.

Iată, în continuare, criteriile de care trebuie să ții cont atunci când ai decis să îți cumperi un compresor auto.

Prețul

În general, prețul compresoarelor auto reflectă calitatea și brandul acestuia.

Portabilitatea și dimensiunile

Compresorul auto pe care îl alegi ar trebui să fie ușor de manipulat și de transportat, unul cu care să ajungi la fiecare roată cu un minimum de efort. De asemenea, trebuie să ai grijă să fie destul de mic, pentru a nu ocupa mult spațiu în portbagaj.

Automatizare

Un compresor auto cu funcție de bază va trebui oprit manual atunci când presiunea din pneu atinge valoarea optimă pentru rularea acestuia. În schimb, compresoarele auto mai noi au setări de presiune prestabilite, programare manuală a presiunii, oprire automată la atingerea presiuni stabilite inițial. Toate aceste mici extraopțiuni vor fi reflectate în prețul final, însă reducerea efortului merită banii.

Timpul de umflare

Când cauți un compresor auto bun, verifică întâi cât îi ia să umfle o anvelopă mică, una medie și una mare. Astfel, vei avea o estimare eficientă a timpului pe care îl vei petrece pentru a putea pleca din nou la drum. Un timp mai rapid înseamnă că nu vei sta foarte multă vreme în ploaie sau viscol, așteptând să umfli roata.

Sfatul nostru

Fie că vrei să te asiguri că mașina nu te va lăsa la nevoie, ori vrei un dispozitiv care să-ți permită să poți analiza oricând și oriunde câtă baterie mai are mașina ta, descoperă în materialul nostru special care sunt cele mai bune baterii auto.

Mărimea anvelopei

Unele compresoare auto pot lucra cu anvelope mari, de microbuz, camionetă sau autoutilitară, altele fac față doar anvelopelor de autoturisme de clasă medie. Este important să îți cumperi un compresor auto potrivit pentru mașina pe care îl folosești, altfel vei ocupa spațiul din portbagaj cu un obiect care nu îți este de folos.

Timpul de funcționare

Timpul de funcționare se referă la durata maximă de-a lungul căreia compresorul auto poate funcționa fără să aibă nevoie de răcire. Pentru aceasta, ai grijă ca în dreptul motorului, compresorul să fie dotat cu un radiator pentru ca timpul de funcționare să fie mai lung, iar răcirea să se facă mai repede.

Funcții

Deși majoritatea compresoarelor auto au doar funcția de umflare a anvelopelor, modelele mai noi vin cu preseturi diferite pentru anvelope și pentru diverse obiecte pneumatice care necesită presiune redusă. De asemenea, unele vin cu funcție de dezumflare sau chiar de vidare, necesară pentru compactarea pungilor speciale. Alte funcții cu care vine un compresor auto modern sunt cele de lanternă, pentru lucrul pe timp de noapte și semnalizatorul, pentru ca ceilalți șoferi să te poată ocoli, mai ales noaptea,

Accesorizare

Accesorizarea se referă la numărul de piese, componente și instrumente de care compresorul vine însoțit. Cele de bază sunt vândute fără absolut nici un accesoriu, ceea ce înseamnă că le poți folosi doar pentru a umfla roțile. Cele mai scumpe vin însoțite de duze de diferite forme, bune pentru a umfla și alte obiecte precum mingi și saltele, sau chiar de pistoale pentru suflat.

Compresor auto

Convertibilitate

Modelele noi de compresor auto mai scumpe vin însoțite de adaptor sau transformator pentru a putea fi folosite și la priza de 220 de volți din casă, nu doar la cea auto, permițând astfel utilizarea sa pentru o gamă variată de nevoi casnice.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.6 (75 voturi)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare